INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ianis la rînd? » Fiul lui Hagi nu e dorit doar de Steaua: ar putea deveni coechipier cu Vlad Chiricheş la un club puternic

Ianis, la balon, într-un meci al reprezentativei Under 17 a României
Ianis, la balon, într-un meci al reprezentativei Under 17 a României

Articol de - Publicat marti, 06 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 05 ianuarie 2015 21:26

Internaţionalul de tineret în vîrstă de 16 ani ar fi aşteptat în zilele următoare în cantonamentul capitolinilor de la Trigoria.

Şefii Romei par tot mai interesaţi de talente "made in România". În vară l-au achiziţionat pe Mihai Bălaşa (19 ani), de la Viitorul, împrumutat ulterior la Crotone. Iar de curînd au revenit pe pista "Chiricheş" (25), pentru care negociază în aceste zile cu Tottenham. Dar marea surpriză, dezvăluită ieri de Corriere dello Sport, e Ianis Hagi!

"Un mare talent, ce poate lovi balonul la fel de bine cu ambele picioare, şi pe deasupra fiul lui Gică Hagi, Maradona din Carpaţi, fost jucător în Italia", sună prezentarea jurnaliştilor de la Corriere.

Ianis, 16 ani, de care în trecut s-a interesat şi Galatasaray, ar fi aşteptat într-una din zilele următoare în cantonamentul de la Trigoria. Acolo unde va fi întîmpinat de directorul sportiv Walter Sabatini şi de compatrioţii Ionuţ Pop, portarul Romei Primavera, şi Bogdan Lobonţ.

5 decembrie 2014 e data la care a debutat Ianis Hagi în Divizia A, în tricoul Viitorului, la 1-2 cu FC Botoşani. A jucat un minut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  06 Ianuarie 2015, 14:27

ianis e imaginea si transpunerea unui ”nepotism„ gretos dus la un extrem penibil. Daca nu era fiul regelui blaturilor, nici nu mai exista in fotbal, era la cules capsiuni pe undeva, sau vanzator de cartofi in piata. E un mare nimeni si apare in presa doar ca plateste blatistul sef bani grei, poate poate prosteste vreo echipa sa cumpere.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Ianuarie 2015, 10:13

...mai bine ati face articole cu baiatul acela de joaca titular in La Liga ...decat cu petarda aceasta ...

alexbibirica1
alexbibirica1  •  06 Ianuarie 2015, 10:06

Mia bine sa creasca intr-un campionat de afarã ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează