INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Îl cheamă Zinedine Zidane Stoica » Marca a descoperit la Zaragoza un puști român cu numele antrenorului de la Real

ZZ Stoica și două tricouri. Al său și al Realului +1   FOTO
ZZ Stoica și două tricouri. Al său și al Realului

Articol de - Publicat sambata, 06 februarie 2016 00:00

Băiatul în vîrstă de 10 ani, cu mamă româncă și tată algerian, joacă la juniorii clubului aragonez și poartă 15 pe tricou: suma numerelor genialului francez de origine algeriană (5+10).

Azi, 6 februarie, Zinedine Zidane pregătește al 5-lea meci la Real. Mîine, la Granada, țintește prima sa victorie în deplasare, după 3 succese acasă (a marcat 16 goluri, a primit unul singur) și 1-1 la Sevilla cu Betis. Tocmai și-a prelungit contractul pe două sezoane, iar madrilenii s-au atașat de el.

Tot azi, și tot în Spania, dar la 315 kilometri nord-est, la Zaragoza, cotidianul Marca a descoperit un copil în vîrstă de 10 ani pe care-l cheamă Zinedine Zidane Stoica. Este român și joacă la juniorii clubului local.

"Tatăl lui iubește fotbalul și a dorit ca băiatul să poarte numele jucătorului preferat. S-a născut în 2005 la Lleida și am plecat în 2011 la Zaragoza", a declarat Agnita, mama lui. Care a insistat ca puștiul să aibă numele său de familie dinaintea căsătoriei.

"L-am văzut pe Zidane jucînd, a fost foarte bun. Mi-ar plăcea să-l întîlnesc. N-am fost niciodată pe «Bernabeu», de-abia aștept să ajung acolo", a spus micul Zizou, care afirmă că "nu îndrăznesc deocamdată să-l imit pe Zidane în meciuri. Mai e mult de muncă".

"Atragem atenția cînd spunem că îl avem în echipa noastră pe Zinedine Zidane"
Victor Gimeno, antrenorul puștiului

"Am avut numărul 5 pe tricou, ca Zidane la Real, acum am 15. Dar Zinedine purta 10 la «națională», așa că împreună formează 15"
ZZ Stoica, junior la Zaragoza

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
travka
travka  •  06 Februarie 2016, 11:03
Postat de ortega pe 06 Februarie 2016, 09:29

Ăsta e făcut de Mimi în pușcărie ? Că e la modă ... I-au dat permisie să-l nască ? Pentru că , se știe , Mimi e partea pasivă ...

haterul de servici in actiune, ***? ar trebui sa cauti ajutor specializat cat nu e prea tarziu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  06 Februarie 2016, 09:29

Ăsta e făcut de Mimi în pușcărie ? Că e la modă ... I-au dat permisie să-l nască ? Pentru că , se știe , Mimi e partea pasivă ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează