INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COMPARAŢIE

În sfîrşit! Eden Hazard a vorbit în premieră despre comparaţia cu Messi şi Ronaldo

Articol de GSP - Publicat joi, 03 septembrie 2015 18:01

Eden Hazard a fost comparat din ce în ce mai des cu Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, cei mai buni fotbalişti din lume, iar belgianul a oferit în sfîrşit primele declaraţii despre acest subiect.

Mijlocaşul lui Chelsea a fost lăudat de Jose Mourinho, portughezul notînd că nu este nici o diferenţă între jucătorul său şi celelalte două superstaruri.

Acum, Hazard a vorbit în premieră despre această comparaţie şi a explicat de ce nu va fi niciodată la nivelul celor doi:

"Mă întreb des ce pot face să devin precum Messi şi Ronaldo, să înscriu 50 sau 60 de goluri într-un sezon.

Evident că încerc, dar realizez că niciodată nu voi fi un adevărat marcator. Nu e stilul meu. Este în mare parte mental, la 2-0 să nu te gîndeşti că este suficient, de exemplu. Cîteodată aşa mă gîndesc după un gol, că e suficient.

Nu sînt în căutarea recordurilor la fel ca alţi jucători. Dacă înscriu între 15 şi 20 de goluri în fiecare sezon voi fi foarte fericit. Sînt în apogeul carierei, dar vreau să devin şi mai bun în fiecare zi. Nu sînt încă acolo".

Eden Hazard nu a înscris nici un gol în primele 4 partide disputate de Chelsea în noul sezon.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează