INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Îngerul întunecat » Angel Di Maria l-a scos din sărite pe managerul Louis van Gaal: ”N-are absolut nici o scuză”

Di Maria, dreapta, simulează că ar fi fost faultat de Ramsey. Iar apoi, furios că a luat
Di Maria, dreapta, simulează că ar fi fost faultat de Ramsey. Iar apoi, furios că a luat "galben", îl trage pe arbitru de tricou

Articol de - Publicat miercuri, 11 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 10 martie 2015 21:27

Simulare, atac la arbitru, eliminare! Totul într-un minut. Angel Di Maria a parafat ieşirea lui Man. Utd din Cupă: 1-2 cu Arsenal.

Cupa Angliei era ultima şansă reală a lui Man. United de a cîştiga un trofeu în acest sezon. S-a dus însă pe apa sîmbetei în "sfertul" de marţi cu Arsenal (1-2). Ruinată de un fost jucător, Welbeck, autorul golului victoriei, dar şi de cea mai scumpă achiziţie a "diavolilor" în acest sezon: Angel Di Maria.

Adus cu 75 milioane euro de la Real, vara trecută, Angel a fost "The Dark Angel", Îngerul întunecat, pentru United. La scorul de 1-2, în minutul 77, argentinianul şi-a lăsat baltă echipa în modul pe care englezii îl urăsc cel mai mult. Printr-o simulare în marginea careului, sancţionată de "centralul" Oliver cu "galben", urmată de proteste furioase şi tragerea de tricou a "centralului", amendată prompt cu eliminarea din joc.

Managerul Louis van Gaal a explodat la cabine. Iar în faţa jurnaliştilor n-a făcut nici cel mai mic efort să-i ia apărarea mijlocaşului în vîrstă de 27 de ani: "A atins arbitrul şi aşa ceva este interzis în orice ţară. Di Maria n-are absolut nici o scuză!".

Ameninţat cu moartea
Suporterii lui Man. United nu i-au putut ierta lui Danny Welbeck reuşita cu care a semnat marţi victoria Arsenalului. Şi nici faptul că el, fost jucător al "diavolilor" pînă vara trecută, a şi celebrat-o. Astfel că pe reţelele de socializare i-au adresat jigniri şi ameninţări cu moartea.

25 de ani sînt de cînd Man. United a terminat un sezon fără trofeu cîştigat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
alex91ro
alex91ro  •  11 Martie 2015, 10:31

asa a fost invatat de cristina la madrid

Vezi toate comentariile (1)
Comentează