FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO 1-1

INTERVIU Dinamoviștii le transmit rivalilor să numere câte greşeli de arbitraj pro Steaua s-au făcut: "Tudor a arbitrat foarte bine în derby!"

Articol de - Publicat luni, 11 aprilie 2016 19:10

Fostul preşedinte al lui Dinamo, Constantin Anghelache, a analizat pentru GSP.ro derby-ul de ieri seară, Steaua-Dinamo, scor 1-1. Acesta consideră că Dinamo n-a fost avantajată de "centralul" Alexandru Tudor şi le transmite steliştilor să numere câte greşeli de arbitraj există pro Steaua.

- Cum vi s-a părut meciul?
- S-a jucat foarte tacticizat, dar Dinamo putea chiar să câştige cu 3-1, dacă ne gândim la ocaziile lui Rotariu şi Nedelcearu. Roti a greşit că în momentul şutului s-a uitat instinctiv spre margine să vadă dacă e sau nu ofsaid. Nedelcearu trebuie să dea simplu, de unde vine mingea, balonul ajungea în poartă, dar el a dat anapoda.

- Jocul Stelei v-a impresionat?
- Haideţi să fim serioşi, mingea a băgat-o Filip în poartă, nu Steaua. Păi, tu, Steaua, cum vrei să câştigi dacă nu bagi mingea în poartă? La şuturile pe poartă, Dinamo are patru iar Steaua are trei, de fapt două, pentru că unul este al lui Filip! Păi nu pe poartă se dau golurile? Ei dacă nu au tras la poartă cum vor să câştige? Filip e un copil care nu a avut ce face decât să dea "băşicuţa" unde a putut când a fost prins pe pas greşit. A fost un copil ghinionist, bine nici nu avea ce să caute acolo, a strâns prea mult în centru după părerea mea.

- Arbitrajul cum îl comentați?
- Din punctul meu de vedere, Alexandru Tudor a arbitrat de nota 8, pentru că a înţeles că este un meci decisiv pentru titlu şi nu a mai arbitrat ca în alte dăţi cu cartonaşele în mână. S-a stăpânit foarte bine de această dată.

- Steliștii au sesizat 3 faze problematice..
- La cele trei faze pe care le incriminează Steaua Tudor a procedat corect! Chipciu e clar în ofsaid, picioarele jucătorilor sunt pe aceeaşi linie, dar Chipciu este aplecat cu partea de sus în faţă. Ofsaid clar, această fază nu are rost să fie discutată. La duelul Puljici-Adi Popa, fundaşul lui Dinamo are ambele mâini îndepărtate, nu doar una, nu are intenţie de a lovi, el aşa alerga plus că mingea nu era în joc. Tuşierul a văzut că Puljici joacă cu ambele mâini depărtate iar Popa a venit cu gâtul în mâna fundaşului. După avem presupusul fault al lui Puljici la Chipciu în careu. Puljici a lovit mingea iar Chipciu şi-a lăsat piciorul stâng în urmă, a mai făcut un pas şi de abia pe urmă a căzut. Păi, pentru ce să dai penalty în această situaţie?! Cei de la Steaua care plâng să pună aceste trei decizii împotriva lor, dacă ţin neapărat, dar să facă un calcul cu cele zece erori pro Steaua de care au avut parte, să vedem unde înclină balanţa. Au cel puţin vreo zece greşeli în favoarea lor!

- Jocul lui Dinamo v-a mulțumit?
- Ca strategie de joc, Dinamo a gândit mult mai bine decât Steaua. Sigur, ca imagine de ansamblu, Steaua a arătat mai bine, dar Reghe a gândit prost din punct de vedere tactic. Rednic a gândit foarte bine pentru că nici Steaua nu a început cu atacant, acolo a jucat Chipciu. Dacă au avut mijlocaşi, automat au aglomerat mai bine centrul terenului iar Rednic a contracarat acest aspect.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  12 Aprilie 2016, 16:26
Postat de bogdangeorge84 pe 12 Aprilie 2016, 10:21

Cercul vicios a inceput cu tata Jean, a continat cu *** din giulesti (cu hematom) si a CULMINAT cu ANGHELACHE. Corect este cum ai spus tu, cititorul, in cazul de fata ar trebui sa aiba un tool cu care sa modereze anumite stiri postate de trolli din redactie.

stiu,asta e tara,ne meritam soarta

bogdangeorge84
bogdangeorge84  •  12 Aprilie 2016, 10:21
Postat de andyandrei2015 pe 11 Aprilie 2016, 23:38

daca voi banati comentariu,ca am spus ce cred despre anghelache ,lui de ce nu ii banati parerea ,ba in ce tara traim >>>???? suntem liberi,s au am ajuns ca pe vremea lu ceasca,sa nu ne putem exprima o parere,trebuie sa ne cenzuram,huoooooo,anghelache e o 3 3m3 mm3u de casa al lui dinamo,omu care a a facut vr ute si ne vrute ,intelegeti ce vreti prin asta

Cercul vicios a inceput cu tata Jean, a continat cu *** din giulesti (cu hematom) si a CULMINAT cu ANGHELACHE. Corect este cum ai spus tu, cititorul, in cazul de fata ar trebui sa aiba un tool cu care sa modereze anumite stiri postate de trolli din redactie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  12 Aprilie 2016, 09:04

Rednic este un antrenor mai bun decat Reghe ! Tudor si brigada lui au arbitrat prost.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează