INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BASEL - STEAUA

Joacă sau a ocupat locul degeaba » Marele semn de întrebare al lui Reghecampf: Chipciu titular sau nu?

Chipciu poate acoperi trei posturi: fundaș dreapta, mijlocaș dreapta și al doilea vîrf
Chipciu poate acoperi trei posturi: fundaș dreapta, mijlocaș dreapta și al doilea vîrf

Articol de , - Publicat luni, 04 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 03 noiembrie 2013 19:21

Cînd a trimis lista la UEFA, Reghecampf a surprins mizînd pe un singur fotbalist pentru postul de fundaş dreapta: Daniel Georgievski, lăsîndu-l pe dinafară pe Cornel Rîpă.

În schimb, tehnicianul l-a trecut pe Alex Chipciu, cel despre care se ştia încă de atunci că ar putea evolua cel mai devreme în manşa retur cu Basel. Mijlocaşul de 24 de ani a revenit pe gazon şi pînă acum a strîns trei prezenţe în acest sezon: cu ACS Poli, în Cupă, în campionat cu Viitorul şi, în această etapă, la Braşov, cu Corona.

Semne că nu va fi titular
Totuşi, şansele ca Reghe să-l trimită pe teren miercuri de la început sînt minime. Chipciu evoluează cu 6 şuruburi în picior şi n-a ajuns încă la o formă fizică care să-i permită să joace la nivel înalt, aşa cum se întîmplă în Liga Campionilor, unde ritmul de joc e mult mai ridicat.

În plus, sîmbătă, Chipciu a fost integralist, ceea ce ar putea însemna că Reghecampf nu va miza pe el miercuri. Dacă ar fi intrat în planurile sale, cel mai probabil, l-ar fi menajat după pauză, aşa cum s-a întîmplat cu Tănase, înlocuit la pauză cu Stanciu.

În banda dreaptă, Adi Popa va fi aproape sigur titular, avînd în vedere că el a fost odihnit împotriva Coronei, nefiind nici măcar trecut pe foaie!

Cum ar putea arăta Steaua la Basel
Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, L. Filip - Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase - Piovaccari

5 luni a stat Chipciu departe de minge, după ce s-a accidentat în partida Dinamo - Steaua, disputată pe 10 mai

159 de minute a strîns Alex pe teren în acest campionat, din care 90 la Braşov, în weekend

3 luni şi jumătate a stat Chipciu cu piciorul imobilizat în ghips după ce a avut tibia fracturată în 4 locuri

"Alex e un jucător care ne-a lipsit. E unul din cei mai importanţi jucători pe care îi avem, un fotbalist de explozie, care poate marca cu ambele picioare, poate dribla, poate juca pe mai multe posturi. Pe contraatac e foarte periculos" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează