INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Jocul lui Oli » Cosmin Olăroiu îi sperie pe saudiţi înaintea Cupei Asiei: şi-a anunţat demisia şi apoi s-a răzgîndit

Articol de - Publicat miercuri, 24 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 23 decembrie 2014 21:35

Împrumutat de Al Ahli pentru 50 de zile, noul selecţioner s-a supărat cînd a aflat că oficialii de la Riad refuză să amîne meciurile din Cupa Prinţului, aşa cum a cerut el.

Luni seară, saudiţii erau în aer. Cosmin Olăroiu, numit selecţioner interimar pentru 50 de zile, împrumutat de Al Ahli Dubai doar la Cupa Asiei, tocmai renunţase la "naţională". Ştirea era breaking news pe site-urile ziarelor saudite.

Antrenorul a vrut ca partidele din "sferturile" Cupei Prinţului, programate ieri şi azi, să fie amînate, pentru ca internaţionalii să nu rişte vreo accidentare. I s-a spus: "Nu!". Crezînd că refuzul e lovitură dată lui de contestatarii din federaţie, a demisionat. Se specula şi numele înlocuitorului: Sami Al Jaber, fostul golgeter al reprezentativei alb-verzi.

Cum au aflat vestea, oficialii forului de la Riad s-au repezit să dezminte vreun conflict cu Oli. I-au cerut scuze, explicîndu-i: "Ar fi fost imposibil ca aceste meciuri să fie reprogramate. Nu mai există date libere în calendar".

Ieri dimineaţă, după o noapte de negocieri, tehnicianul s-a răzgîndit, anunţă presa locală. Rămîne selecţioner, vine în Arabia Saudită joi, cînd este şi prezentarea oficială. "Are deja biletul de avion pentru Australia", afirmă ziariştii arabi, confirmaţi şi de preşedintele lui Al Ahli: "Cosmin va fi la Cupa Asiei".

4 milioane de euro este salariul lui Olăroiu la Al Ahli, în Emirate; la saudiţi nu ar primi nici un ban

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  24 Decembrie 2014, 10:27

...vertical Olaroiu acesta...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează