INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA

Laude din partea unui campion mondial: "Steaua joacă bine! Şi echipelor italiene le este greu să se bată cu forţele Europei"

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 martie 2013 15:52

Giancarlo Antognoni, campion mondial în 1982 cu naţionala Italiei, prezent sîmbătă la Iaşi, a vorbit despre evoluţia Stelei din optimile Europa League împotriva lui Chelsea.

El a apreciat jocul prestat de Steaua în meciurile cu Chelsea: ''Steaua a jucat foarte bine împotriva lui Chelsea, mai ales în manşa tur, cînd a reuşit de altfel să cîştige. În retur, românii au făcut un meci bun timp de 60 de minute, dar nu au mai arătat ca o echipă adevărată în ultima jumătate de oră de joc.

E greu pentru echipe precum Steaua să se bată cu forţele Europei. Să nu uităm ce investiţii a făcut Abramovici la Chelsea şi despre ce sume se vorbeşte. Este foarte greu şi pentru echipele italiene să se bată cu Real Madrid, Barcelona sau alte echipe unde sunt investitori arabi şi care bagă foarte mulţi bani în fotbal''.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
omar09
omar09  •  17 Martie 2013, 00:07

CE SA MAI ZICA SI FALITUL ASTA CA IN ITALIA AU UTAT TOTI DE EL ,, POATE VREA SI EL UN OS DE ROS PE LA VREO ECHIPA ,BALCANICA,

behaitoarea_woody_reloaded
behaitoarea_woody_reloaded  •  16 Martie 2013, 17:25
Postat de thumbzilla pe 16 Martie 2013, 16:52

si totusi au fost atat de aproape :|pacat !

N-a fost deloc aproape. Au lasat-o aia mai moale in tur. Chelsea cu un antrenor care este aproape de jucatori , gen Mourinho..nu-i dadea nici o sansa 5tOii. MbehehCACAli foloseste 5tOAIA pentru binele sau propriu si personal...il doare la baston de suporterii fraieri care merg la stadion si-i baga bani in buzunar. RETINE: n-a va face niciodata un transfer notabil...pentru ca nici n-a facut vreodata pana acum. Toate sumele au fost UMFLATE prin presa!

thumbzilla
thumbzilla  •  16 Martie 2013, 16:52
Postat de flo_ax pe 16 Martie 2013, 16:42

Hazard vs Tanase 40 milioane euro vs 0.5 mil... Mata vs Chipciu.... 60 mil euro vs 1 milion euro. Torres 60 vs Tatu 0... mai e ceva de discutat? Vrei sa-i bati pe astia? Daca ati fi Abramovici ati concepe sa pierzi in fata unei echipe de 100 ori mai ieftina ca a ta?

si totusi au fost atat de aproape :|pacat !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează