FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre transferurile pe care le-ar face la Steaua » Ce mesaj i-a transmis lui Costel Gâlcă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 decembrie 2014 14:39

Steaua a ratat calificarea în şasiprezecimile de finală din Europa League, dar Laurenţiu Reghecampf nu face o tragedie din acest eşec.

Mai mult, fostul tehnician al Stelei îl încurajează pe Constantin Gâlcă şi consideră că roş-albaştrii vor triumfa în campionat fără nici o problemă.

"Este un moment dificil. Calificarea creşte valoarea jucătorilor, a clubului, ai încă două meciuri de care poţi trece. Sînt multe lucruri care vin atunci cînd realizezi obiectivul. Gâlcă trebuie să treacă peste aceste insuccese şi să pregătească următoarea campanie a cupelor europene. Campionatul îl va cîştiga, nu e nici un dubiu", a spus Reghecampf la Dolcesport.

Antrenorul care a luat două titluri de campion cu Steaua a vorbit şi despre transferurile pe care echipa din Ghencea ar trebui să le facă.

"Numai patronul decide ce transferuri se vor face. Omul care investeşte bani, numai el decide. Aşa cum îl cunosc, Gigi Becali doreşte să ajungă în grupele Champions League. Sînt sigur că va face asemenea mişcări. Doar că trebuie să fie sigur că cei veniţi vor duce Steaua în grupe.

Steaua trebuie să se orienteze să aducă jucătorii cei mai buni. Nu contează că ar fi şi din România. Dacă fac faţă la Steaua, să vină. Jucătorii de la CFR şi Petrolul sînt foarte buni, pot face diferenţa", a mai spus Laurenţiu Reghecampf.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (64)
hap.ciu
hap.ciu  •  18 Decembrie 2014, 09:37

Ce jucatori sa aduca?!Ei nu sunt in stare sa-i pastreze pe cei pe care-i au in acest moment!Eu cred ca vor pleca 4-5 titutari in aceasta iarna!Vrem grupele UCL?!Pt ce?Sa-si ia ciobanul 20 de bulioane si sa fim ciuca batailor!Eventual sa dam 60 euro ca sa vedem 3 meciuri si sa-i bagam niste sute de mii de euro in caraiman!EU unul m-am cam saturat de vrajeala asta!S-au vazut si suporterii stelei : sunt 7000!

teodor.muresan
teodor.muresan  •  17 Decembrie 2014, 23:29
Postat de valiza.epo pe 17 Decembrie 2014, 23:27

E vreo diferenta?!

Pt tine, nu cred.

valiza.epo
valiza.epo  •  17 Decembrie 2014, 23:27
Postat de teodor.muresan pe 17 Decembrie 2014, 22:14

Prima data in intestinele porcului. Apoi ale omului.

E vreo diferenta?!

Vezi toate comentariile (64)
Comentează