SPORTS  »  ALTELE  »  JOCURI OLIMPICE

Laussane va organiza Jocurile Olimpice de iarnă ale Tineretului din 2020! Brașov, marele pierzător » Beijing va fi gazda JO de iarnă în 2022

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 iulie 2015 12:54

Comitetul Olimpic Internaţional a ales azi gazda Jocurilor Olimpice de iarnă ale Tineretului din 2020

Oraşul elveţian Laussane a fost ales pentru a ograniza JO din 2020, în detrimentul Braşovului, la Congresul Comitetului Olimpic International de la Kuala Lumpur.

Braşovul era văzut de multă lume ca favorit, în special după organizarea cu succes a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), în 2013.

Prima ediție a Jocurilor Olimpice de iarnă ale Tineretului a avut loc în 2012 la Innsbruck, iar a doua ediție este prevăzută să se desfășoare anul viitor, la Lillehammer (Norvegia), potrivit Agerpress.

Jocurile Olimpice de iarnă din 2022 vor fi organizate de Beijing. Astfel, capitala chineză devine primul oraş care organizează Jocurile Olimplice, 2008, şi Jocurile Olimpice de iarnă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  31 Iulie 2015, 17:59

In mod normal, "pierzator" nu inseamna "perdant" (decat in mod exceptional), ci mai degraba cu totul altceva - definitia e usor de gasit. "Perdant" ar fi mult mai bine folosit aici. Cat priveste stirea propriu-zisa, la un scor de 10 voturi favorabile la 71 impotriva, parca nu e asa de "mare pierzator" Brasovul. E mai micut, nu?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează