INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

Marco Van Basten dezvăluie de ce a renunţat la AZ Alkmaar: "Am cedat psihic"

Pe 28 august, Van Basten i-a anunţat pe oficialii lui Alkmaar că nu mai poate fi antrenor principal la AZ // Foto: Guliver/GettyImages
Pe 28 august, Van Basten i-a anunţat pe oficialii lui Alkmaar că nu mai poate fi antrenor principal la AZ // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 22 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 21 octombrie 2014 22:03

Antrenorul, 49 de ani, a negat că a renunţat la Alkmaar din cauza afecţiunii cardiace: "A fost o perioadă de stres excesiv şi nu merita să continuu. Avem o singură viaţă".

"Am fost mereu o persoană cu mari probleme emoţionale", mărturiseşte Marco van Basten. "De cînd jucam sufeream cumplit psihic, simţeam o presiune imensă în noaptea dinaintea partidelor. Nu puteam să dorm şi citeam mult ca să mă ia somnul. Iar ca antrenor, a fost şi mai rău".

Marco, 49 de ani, s-a retras de la AZ Alkmaar, dar nu din cauza afecţiunii cardiace, aşa cum a dezvăluit presa batavă, ci "pentru că am cedat psihic. Am trăit o perioadă de stres excesiv şi nu merita să continuu. Avem o singură viaţă. Acum, m-am tras un pas în spate şi sînt mult mai liniştit".

"Responsabilitatea apăsa prea tare pe umerii mei, nu mai puteam antrena ca înainte şi am decis să mă opresc" (Marco van Basten, fost antrenor Alkmaar)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
laurentiucumatru
laurentiucumatru  •  22 Octombrie 2014, 13:44

dopajul

Vezi toate comentariile (1)
Comentează