SPORTURI  »  SNOOKER  »  EVENIMENT

O gală de MMA blochează meciul demonstrativ de la Cluj dintre Ronnie O’Sullivan și Stuart Bingham!

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2015 15:04

Probleme mari apărute pentru organizarea meciului demonstrativ de snooker de la Cluj de pe 22 noiembrie. Organizatorul meciului Adrian Thiess a fost anunţat ieri că sala este ocupată pentru o gală MMA, deşi în urmă cu o săptămîna primise OK-ul pentru organizarea partidei la Sala Polivalentă din Cluj.

“M-a sunat Ionuţ Rusu de la sală din Cluj şi mi-a spus că pe 23 este o gală de MMA şi că au nevoie şi de ziua de 22 pentru a organiza competiţia. Asta după ce iniţial mi-a confirmat că e data liberă. Era totul stabilit, O’Sullivan şi Bingham chiar îşi doreau să vină la Cluj. Acum nu ştiu ce se va întîmpla”, a spus Thiess pentru stiridesport.ro.

Rusu a comentat şi el probleme de organizare a meciului dintre cei doi campioni mondiali: “Am omis, din păcate, nu aveam calendarul la mine. Cei de la MMA au un eveniment pe 23, iar în contract scrie că şi duminică, 22 noiembrie, sala le este rezervată lor".

Contactat de către sursa citată, Sebastian Vieru, promoterul galei MMA de la Cluj a vorbit despre această problemă: "O să vorbesc cu organizatorii de la snooker, să vedem ce putem face ca să fie bine. Sîntem pro orice fel de show, ştiu foarte bine cît de greu e să pui în practică aşa ceva!"

CITEȘTE ȘI: Interes major pentru meciul demonstrativ din Ronnie O'Sullivan şi Stuart Bingham: "Cererea de bilete e foarte, foarte mare!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  01 Septembrie 2015, 17:55

S-a molipsit tara asta de aceste asa zise sporturi de contact, in fond niste batai grobiene fara reguli orientale aduse in Europa de colonistii olandezi si belgieni ! Sa ii mute pe astia cu cefele late si creierul cat nuca pe stadion ca si asa se vaitau aia ca nu produce bani arena ! Si acolo poate sa isi rupa si capetele tembelii aia care cica fac sport !!!! Ce nu stiu fraierii este ca la aceste gale nu competitia conteaza ci pariurile ilegale facute intre cei care detin sportivii si marii afaceristi !

ottonelu
ottonelu  •  01 Septembrie 2015, 16:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anne1970_ar
anne1970_ar  •  01 Septembrie 2015, 16:16

Penibili... c-asa-i romanul tralalalala etc.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează