INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RIO AVE - STEAUA 2-2

Oficialii Stelei sînt impresionaţi de salvatorul de aseară: "Nu ştiu ce antrenor l-ar scoate din echipă!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 noiembrie 2014 15:19

Steaua a terminat la egalitate meciul din Europa League cu Rio Ave, scor 2-2, iar Helmuth Duckadam este mulţumit de rezultat şi laudă evoluţia lui Lucian Filip, marcatorul golului secund, în prelungirile partidei.
"Pe mine m-a surprins cînd Gâlcă l-a titularizar pe Filip în meciul cu Dinamo. Cu Rio Ave a jucat foarte bine. A fost unul dintre cei mai buni de pe teren. Nu ai cum să nu îl consideri titular. Nu ştiu ce antrenor l-ar scoate din echipă în acest moment", a declarat Duckadam la DolceSport.

Fostul portar stelist a declarat că este mulţumit de punctul obţinut cu Rio Ave.

"Noi am mers cu dorinţa de a obţine victoria. Din păcate nu am făcut un joc grozav, dar este un punct bun pentru moral şi în vederea meciului cu Aalborg. Ne mulţumim cu acest egal. Ne-au surprins vremea şi terenul care se tot rupea. În prima repriză trebuia să punem presiune, să tragem mai mult la poartă, pentru că aveam vîntul din spate. În a doua repriză am început bine, am presat şi am egalat. Dacă nu era acel penalty al lor, cred că am fi cîştigat", a adăugat Helmuth Duckadam.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Noiembrie 2014, 07:52
Postat de valah1986campionii.europei pe 07 Noiembrie 2014, 16:23

A apărut o noua rasa de caței, masochiști: când mănâncă bătaie umilitor la scor de reprezentare, se bucura pe forum, dau din coada și lauda proiectul securistului comunist in care s-au investit 14 milioane de euro. Propun sa meargă repede Securistul Șef la Asociația Internațională Chinologica sa omologheze repede rasa : INSOLVENT-MASOCHISTA .

ai bulit-o cu fonta al tau !..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Noiembrie 2014, 19:48
Postat de alexbarosanu pe 07 Noiembrie 2014, 18:41

am avut la meci steaua marcheaza peste 2 goluri. ma scos lille si rijeka. nu au marcat asta e bun dar nu atat de bun incat sa se faca mare caz pe seama lui

pai, e considerat salvator, cum nu e ?..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Noiembrie 2014, 19:47

salvator ?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează