FOTBAL  »  Superliga  »  PLECARE

Plecare bombă de la CS U Craiova » Oltenii se despart de un jucător important, fost campion în Liga 1

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 martie 2015 13:53

CS Universitatea Craiova a ajuns la o înţelegere cu mijlocaşul Dacian Varga pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului jucătorului, se arată într-un comuicat postat pe site-ul oficial al clubului oltean.

"Clubul nostru anunţă încetarea colaborării cu jucătorul Dacian Varga. Mijlocaşul de bandă a ajuns în iarna lui 2014 la Universitatea Craiova, contribuind la promovarea echipei în prima ligă, prin cele 3 goluri şi 5 asisturi furnizate.

În liga secundă a jucat în 11 partide, în total 851 de minute. În actualul sezon a evoluat în cinci partide, patru în campionat şi una în Cupa României, bifînd 188 de minute.

Universitatea Craiova îi mulţumeşte lui Dacian Varga pentru aportul său la promovare şi întreaga activitate desfăşurată şi în doreşte mult succes în carieră", se arată în acest comunicat.

Dacian Varga, 30 de ani, a mai evoluat la echipele Sportul Studenţesc, Unirea Urziceni, Rapid, Kuban Krasnodar şi FC Vaslui.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
deuxex
deuxex  •  06 Martie 2015, 17:27
Postat de zecs93 pe 05 Martie 2015, 14:23

din ce informatii am, varga ar veni la noi !!!

Varga nu e un fotbalist rau. Dar viata extrasportiva l-a cam terminat fizic. Nu mai poate sa duca 90 de minute. E bun pe final de meci, are si joaca din talent, dar mai mult de 30 de minute nu mai poate sa duca la capacitate maxima. In plus, spiritul rebel i-a adus aceasta reziliere a contractului - se zvoneste ca i-ar fi cerut o tigara chiar patronului Andrici la petrecerea promovarii de asta vara. Si Andrici este un om cu principii solide in ceea ce priveste asteptarile pe care le are de la angajatii lui (este nefumator, a avut impresia ca Varga isi bate joc de el).

writer
writer  •  06 Martie 2015, 13:04

Il ia Steaua ca arma secreta.

craioveanu91
craioveanu91  •  06 Martie 2015, 10:59

e terminat ca fotbalist

Vezi toate comentariile (17)
Comentează