INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUEDIA

Președintele onorific UEFA e mascotă la AIK!

Articol de - Publicat miercuri, 21 septembrie 2016 00:00

Lennart Johansson, 86 de ani, a apărut din nou în public, fiind ovaționat de fani pe Friends Arena.

La 86 de ani, președintele onorific al UEFA a avut însă nevoie de sprijin să pășească duminică pe gazon, înaintea meciului cu Gefle, alături de alți venerabili bunici, foste mari glorii ale lui AIK Stockholm.

Cel mai longeviv șef din istoria forului european (1990-2007) a luat pentru o zi locul tradițional al copiilor care-i escortează pe cei 22 de fotbaliști în drumul spre teren, acceptând rolul de mascotă pensionară. Din 2001, trofeul decernat campioanei Suediei se numește Lennart Johansson Bowl. Tot Lennart, președinte al federației de la Stockholm între 1984 și 1991, a rămas în istorie drept inițiatorul noii Champions League în 1992. An în care a reușit să aducă Euro în țara sa natală.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează