FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO

Radio GSP » Dinamoviştii visează la o finală cu Steaua în Cupă: "Vom umple stadionul şi vom arăta că sîntem mai mulţi ca ei!"

Cristi Bobar
Cristi Bobar

Articol de GSP - Publicat joi, 31 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 31 octombrie 2013 17:07

Directorul sportiv al lui FC Dinamo, Cristi Bobar, a fost invitatul lui Gabi Safta în emisiunea Radio GSP Live, care se vede în continuare exclusiv online pe gsp.ro.

În ziua meciului de Cupă cu Chindia, gîndurile lui Bobar au mers către o finală cu Steaua: "Cupa este un obiectiv realizabil. Ce dacă ne putem confrunta cu Steaua pe traseu? Va fi un nou moment cînd vom umple stadionul şi vom demonstra că sîntem mai mulţi ca ei! Dacă au ajuns şi fotbaliştii Stelei să fie invidioşi pe noi, vă daţi seama despre ce e vorba. Dinamo e pe drumul bun. Vin meciuri grele pentru adversarii noştri. La Cluj va fi mai greu pentru CFR decît pentru noi!".

Cristi Bobar a comentat şi reactia lui Ionuţ Chirilă de după meciul direct: "Era probabil foarte nervos. Sînt convins că acum regretă, pentru că ştiu că este un dinamovist convins. Nu se poate schimba peste noapte. Din ce ştiu eu, Ionuţ Negoiţă l-a chemat la clubul nostru, dar nu pentru a-i propune lui un contract, ci pentru a discuta despre jucătorii împrumutaţi de Dinamo la Chiajna. Chiar şi în situaţia în care sîntem, de reconstrucţie, sînt convins că 80 la sută dintre antrenorii din Liga 1 ar accepta imediat oferta noastră, dacar s-ar pune problema".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (65)
ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  01 Noiembrie 2013, 13:03

Importanta este mentalitatea,nu numarul de spectatori,Bobar ar trebui sa stie asta. Noi nu ne comparam cu Steaua din punct de vedere al suporterilor,aceasta tema este inchisa. Noi ne comparam cu Rapid,Petrolul,Politehnica Timisoara,Universitatea Craiova,Universitatea Cluj.

radumare.
radumare.  •  01 Noiembrie 2013, 01:23
Postat de conasu_boeru pe 31 Octombrie 2013, 22:32

Steaua avea multi suporteri dar 80 % isi cauta norocul prin Europa , ii vezi pe Champs Elysees sau langa Turn Eiffel, Trafalgar Square, pe langa Colosseum , pe bulevardele Madridului si in alte orase mari europene ! Altii nu ii vezi , ca "lucreaza" numai noaptea !

si voi aveati multi suporteri , dar de cand s-a dat legea cu euthanasierea si v-au strans de pe strazi ati ramas minoritari ...

copacabana_70
copacabana_70  •  01 Noiembrie 2013, 00:27

Se amagesc si dinam.ui.stii ...ce sa faca... in mediocritate cu echipa, macar la suporteri sa viseze si ei ca pot bate Steaua...dar n-au nicio sansa...sopratutti siamo noi.

Vezi toate comentariile (65)
Comentează