INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BASEL - STEAUA 1-1

Reghe a măturat cu Georgievski » Golul încasat în minutul 91 a aprins spiritele în tabăra Stelei

Deznădejde și exuberanță într-o singură imagine: Reghecampf e distrus de golul încasat şi șutează nervos într-o sticlă cu apă, în timp ce, pe fundal, Sio celebrează golul de 1-1 // Foto: Ștefan Constantin (Basel)
Deznădejde și exuberanță într-o singură imagine: Reghecampf e distrus de golul încasat şi șutează nervos într-o sticlă cu apă, în timp ce, pe fundal, Sio celebrează golul de 1-1 // Foto: Ștefan Constantin (Basel)

Articol de - Publicat joi, 07 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 07 noiembrie 2013 02:03

Imediat după terminarea partidei, antrenorul i-a reproşat macedoneanului chiar pe teren, pe un ton extrem de dur, modul în care a judecat faza la care Sio a marcat.

Pasă lungă pe atacul lui Basel, Daniel Georgievski intră mult în centru, sare la cap cu Sio, dar pierde clar duelul, jucătorul de culoare deviază pe spate la Stocker, după care acesta centrează în mijlocul careului, de unde acelaşi Sio, după care Georgievski n-a reuşit să se ţină, a înscris: 1-1!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Laurenţiu Reghecampf a avut o izbucnire nervoasă, a aruncat de pămînt cu sticla de apă şi a scăpat cîteva înjurături.

După 75 de secunde, Benquerenca a fluierat finalul partidei, moment în care Reghecampf şi-a ţinut calmul cît timp a bătut palma cu Murat Yakin, după care însă a intrat extrem de nervos pe teren şi s-a îndreptat ameninţător spre Georgievski.

Pînă să ajungă în dreptul său i-a făcut semn de la la distanţă, ducînd degetul arătător la cap. Apoi, ajuns lîngă fundaşul său dreapta, i-a reproşat pe un ton dur, dar şi prin gesturi largi modul în care s-a apărat şi a gîndit faza din prelungiri.

Sezon catastrofal
Georgievski nu numai că nu e la primul meci în care comite erori mari, dar în actualul sezon a fost în foarte multe jocuri veriga slabă a Stelei. Nu mai departe de meciul cu Chelsea, de acasă, cînd şi-a marcat un autogol şi a fost depăşit net de Schurrle, dar şi alte partide în care fost notat cu 4 şi cu 5 în Gazeta Sporturilor, au arătat un Georgievski mult sub nivelul pe care l-a demonstrat pînă să se accidenteze grav la finalul anului trecut.

" Chipciu, du-te, bă, şi antrenează-te!"
Steliştii le ceruseră elveţienilor să dea mingea afară la începutul fazei din care Basel a egalat. Chipciu era jos, cu probleme musculare, şi roş-albaştrii sperau că oamenii lui Yakin vor trimite mingea în aut ca să demonstreze fair-play, ceea ce nu s-a petrecut.

Basarab Panduru a comentat la DolceSport momentul decisiv al partidei şi a susţinut că Basel nu trebuie criticată pentru comportamentul din final: "Dacă un jucător are crampe şi echipa lui îţi cere să dai mingea afară ce faci? Vă zic părerea mea: du-te, bă, şi antrenează-te, să nu mai faci cîrcei!".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (42)
mutulica10
mutulica10  •  08 Noiembrie 2013, 07:31

nu inteleg dc il tot baga in teren daca nu poate sa faca fata ?? rapa dc nu joaca ???

portardelegenda
portardelegenda  •  08 Noiembrie 2013, 06:57
Postat de cipinho79 pe 07 Noiembrie 2013, 13:41

Ai vrut sa spui ca Popa a simulat grosolan, daca se ridica imediat dupa ce a cazut ar fi avut timp sa se retraga in aparare si sa-l sprijine pe Georgievsky ramas singur intre Stocker si Sio. Nici Latovlevici nu s-a sinchisit sa mai alerge, el ar fi trebuit sa ajunga din banda si sa stranga in centru la Sio. Si Bourceanu si Filip ar fi trebuit sa se retraga mai repede dar au crezut ca elvetienii vor da mingea afara. Chiar daca Steaua ar fi pirmit gol si daca jucatorii is faceau treaba pana la capat, dar macar nu ar mai fi avut nimeni nimic de reprosat.

da ,prelua ala din centru cu capu din saritura , ha ha ha tare asta

portardelegenda
portardelegenda  •  08 Noiembrie 2013, 06:55
Postat de blue_man pe 07 Noiembrie 2013, 14:23

Radut,nu este trecut pe lista UEFA..cat drespre Georgievski,chiar nu a jucat rau pana la acea faza.mai degraba trebuia schimbat Adi Popa cu Chipciu,nu Stanciu,care mai stia sa tina de minge,mai dribla,avea alta viziune a jocului decat Popa,care alerga cu capul in pamant pana in adversar..exact ce a facut si la faza cand am luat gol

ma nepoate . ala din centru cu ce prelua cu capul din saritura , hai ca esti nostim tare , hi hi hi

Vezi toate comentariile (42)
Comentează