FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO 1-1

Reghe, ironii către Dinamo: "Să nu se mai bucure, locul 3 nu se premiază!"

Articol de - Publicat luni, 11 aprilie 2016 00:00

Laurențiu Reghecampf i-a atacat pe alb-roșii la finalul meciului de aseară și-a tras un semnal de alarmă despre jocurile din culise.

- Domnule Reghecampf, sunteți supărat după meciul cu Dinamo?
- Nu, nu sunt supărat, dar sunt dezamăgit. Am controlat jocul de la început până la sfărșit și au fost unele situații în meci când nu am fost atenți. A fost o diferență foarte mare între noi și cei de la Dinamo.

- Ați protestat la unele decizii ale arbitrului Tudor.
- Pentru că am avut un penalty clar la Chipciu în prima repriză, apoi puteam să mai avem un gol, dar asistentul a decis să ridice fanionul, deși nu era ofsaid. Pe mine nu mă interesează arbitrajul, dar trebuie spuse aceste lucruri.

"Să nu se mai bucure, locul 3 nu se premiază!"

- Au fost două reprize total diferite?
- Am un luat un gol pentru că am făcut o greșeală foarte mare și am antrenat acest lucru toată săptămâna acestui meci. Asta este, am terminat meciul cu un rezultat de egalitate și mă uit cu stupoare la cei de la Dinamo, care se bucură că au făcut egal cu Steaua.

- Au zis că încă sunt în grafic!
- Să le spuneți că doar locurile unu și doi joacă în Champions League, locurile trei, patru nu se premiază absolut deloc! Dacă ei așa văd viitorul lui Dinamo, că fac un egal cu Steaua, greșesc mult! Dar chiar vreau să mai spun ceva.

- Vă rog.
- Trebuie să faceți o comparație între meciul din această seară pe care Dinamo l-a făcut cu noi și meciul pe care Dinamo l-a jucat cu Astra! Am impresia că anumite echipe nu trag pentru ele, dar nu își apără corect șansele! Noi nu putem să facem nimic! Dar trebuie să analizați și să vedeți despre ce este vorba! Aștept un verdict din partea voastră după meciurile astea două ale celor de la Dinamo.

"Nu le mai pronunț numele celor de la Giurgiu"

- S-a schimbat mult situația pentru Steaua?
- Nu! Campionatul se va juca până în ultima etapă. Chiar dacă reușeam să câștigăm meciul acesta cu Dinamo, oricum eram obligați să ne impunem etapa viitoare, la Giurgiu. Trebuie să rămânem concentrați și să ne câștigăm meciurile până la final.

- Cum veți trata cele două meciuri cu Astra?
- Eu nu am niciun război cu nimeni și nu o să le mai pronunț numele celor de acolo. Nu mai are rost să le pronunț numele din respect pentru jucătorii lor. Antrenorul lor face numai copilării și se distrează la fiecare conferință de presă. Noi o să mergem la Giurgiu să câștigăm ambele meciuri și să folosim cei mai buni jucători pe care îi avem la dispoziție.

- Nu sunteți îngrijorat de lipsa unui atacant care să o bage în poartă?
- Îmi pare rău că Ciprian nu a putut juca pentru că aveam nevoie de el, iar jucătorii care au venit o să demonstreze atunci când o să fie pe teren. Nu mă interesează discuțiile copilărești pentru că eu am folosit mereu cei mai buni jucători la momentul respectiv. Așa am făcut și în meciul cu Dinamo.

"Dinamo în meciul cu Astra a ieșit la joc, cu noi s-a apărat pe două linii. E foarte greu să faci ceva în fața unor astfel de echipe! Noi mergem la Astra să câștigăm și să rămânem în lupta pentru titlu"
Mihai Pintilii, mijlocaș Steaua

"Noi am jucat pentru noi în acest meci! N-are rost să comparăm cu alte partide, cu Astra a fost vorba de altă concentrare. Jucătorii noștri sunt tineri și o să crească pe viitor"
Ionuț Negoiță, patron Dinamo

"Steaua n-a avut nicio ocazie clară! Tot ei spun că noi ne-am apărat?"
Sergiu Hanca, fundaș Dinamo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  11 Aprilie 2016, 14:37

hanca a vazut alt meci,reghe are dreptate,dinamo a ajuns rau fiindca se bucura la un egal cu steaua,sta pe 5 linii meci de meci,iar cand a pierdut 1-4 cu astra a fost blat,ca altfel se apara si nu pierdea,oricum ei termina iar pe 4 ,haha

steaua_fara_nume
steaua_fara_nume  •  11 Aprilie 2016, 12:20
Postat de dinamo_forever_77 pe 11 Aprilie 2016, 11:09

Reghetoane....nici locul doi nu se premiaza !

poate ii bate astra si pierd si locul 2 :))))))))

zizu
zizu  •  11 Aprilie 2016, 11:34

in primul rand....toti de la dinamo au zis de la inceputul campionatului ca nu e titlul ,obiectivul echipei in acest an.....asa ca nimeni de la dinamo nu si l a propus anul acesta! doi....infractorul sef ,saptamana trecuta spunea ca pe el nu l intereseaza decat locul 1....astia o intorc cum le convine numai sa iasa ei deasupra

Vezi toate comentariile (11)
Comentează