FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  FCSB - DINAMO

Reprimit, dar fără banderolă » Nedelcearu a fost titularizat cu FCSB, în premieră, după scandalul din avionul naționalei de tineret

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2017 00:00

Un singur meci a stat Ionuț Nedelcearu în afara primului 11 după petrecerea cu băutură din avionul naționalei de tineret.

Fundașul de 20 de ani a fost titularizat aseară de către Cosmin Contra în centrul defensivei, s-a trecut cu vederea spectacolul bahic oferit în drumul "tricolorilor" spre Spania, "Guriță" mizând doar pe calitățile fotbalistice ale jucătorului.

Integralist

Nedelcearu a jucat lângă Mihai Popescu - ultimul doar cu 5 minute în Derby de România înaintea partidei de aseară -, Ionuț fiind singura piesă stabilă din primul 11 al roș-albilor în partidele cu FCSB din actuala ediție. Stoperul a fost integralist până aseară, făcând cuplu în defensivă fie cu Miha Mevjla, fie cu Luka Marici. Francezul Claude Dielna a fost păstrat pe banca de rezerve, după ce a jucat în meciul precedent, cu CS U Craiova, în "sferturile" Cupei României.

Steliano, premieră

Totuși, chiar dacă staff-ul tehnic și cel administrativ au trecut peste scandalul de acum 10 zile, Nedelcearu nu a mai avut banderola de căpitan. Așa cum s-a întâmplat la ultimul Derby de România dinaintea celui de aseară, în manșa secundă a semifinalei Cupei Ligii (3-1). Steliano Filip a fost desemnat de către Contra să fie căpitanul echipei, fiind cel mai vechi fotbalist din actualul lot. Fundașul stânga de 22 de ani mai începuse o singură dată un meci în actualul sezon ca lider al echipei, partida cu Dinamo II (2-1) din Cupa României.

"Am avut o discuție cu Nede, i-am spus ce se așteaptă de la el, i-am povestit și de alte situații, unele din experiențele mele personale, trebuie să învețe și să nu mai repete"
Adrian Mutu, manager general Dinamo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează