SPORTURI  »  SNOOKER  »  DECIZIE

Ronnie O’Sullivan și-a cumpărat un apartament de lux în București! GSP.RO a aflat în ce zonă și prețul plătit pentru un metru pătrat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 18:17

Circul Globus din Bucureşti va găzdui în perioada 3-9 octombrie cel mai important eveniment de snooker din România, iar Ronnie O’Sullivan și-a câștigat deja locul pentru European Masters!

Partidele se vor desfăşura în cursul săptămânii, 3-7 octombrie, cu începere de la ora 10:00, meciul zilei fiind programat la ora 19:30. Semifinalele se vor disputa sâmbătă, 8 octombrie, cu începere de la ora 13:00. Marea finala se va juca duminică, 9 octombrie în cadrul a două sesiuni, programate de la ora 13:00, respectiv de la ora 19:00. Până să revină în România, Ronnie a luat o decizie surprinzătoare, continuând să-și arate dragoste pentru țara noastră.

Sursele GSP.RO susțin că unul dintre cei mai mari jucători de snooker din istorie și-a cumpărat un apartament de lux într-un complex din Pipera, care îi aparține lui Ciprian Marica și omului de afaceri Adrian Thiess. "Ronnie O’Sullivan și-a achiziționat un apartament în complexul Pipera Platinum Residence. Prețul pentru un metru pătrat este de o mie de euro, iar Ronnie și-a dorit enorm de mult să aibă o casă de vacanță la București", spun sursele ziarului.

După ce a participat la București la mai multe meciuri de snooker demonstrative, Ronnie a fost fascinat de publicul și ospitalitatea de la București și și-a anunțat de mult decizia de a cumpăra o casă de vacanță în România, unde se poate relaxa alături de familie și prieteni.

"Ospitalitatea de la București a fost fantastică. Am căutat mereu să joc pe cele mai interesante arene, în cea mai explozivă atmosferă, de aia am și revenit în România. E perfect aici, m-am simțit minunat! Îmi place foarte mult aici și cred că pe viitor îmi voi cumpăra o casă în România!", a spus Ronnie pentru Gazeta Sporturilor în aprilie.

Acesta a mai declarat pentru la un post de radio din Anglia: "A fost incredibil în România, abia aştept să mă întorc în Bucureşti. Cred că o să mă întorc în România nu doar la turneu, ci şi la un Crăciun viitor. Am înţeles că Transilvania este superbă, trebuie să ajung acolo".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
348478768831223
Seb Dimi Vatau  •  28 Septembrie 2016, 20:56

Foarte tare!!!Ne bucuram..!!!

1059109910783295
Luci Luci  •  28 Septembrie 2016, 20:43

Pentru el este o investitie.

179532169075372
Liviu Iuliu Petrila  •  28 Septembrie 2016, 18:35

Prețul 1000 € este bun. În Helsinki în așa o zonă este 15.000 de € Salariul mediu net la ei doar de trei ori mai mare. Deci pentru noi este de cinci ori mai ușor să cumpărăm.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează