INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  CHELSEA - STEAUA 3-1 (ÎN TUR 0-1)

Roş-albaştrii au uimit pe Stamford Bridge: "Nu ştiai cine e Chelsea şi cine e Steaua"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 martie 2013 15:21

Adrian Porumboiu a vorbit la Radio GSP despre înfrîngerea Stelei cu Chelsea, scor 1-3, după ce "roş-albaştrii" cîştigaseră în tur cu 1-0.

"Păcat că Steaua a fost atît de norocoasă în multe prilejuri, iar cînd avea nevoie să nu fie ghinionistă, a fost. A avut 60 de minute de fotbal autentic, nici nu ştiai cine e Chelsea şi cine e Steaua. Au fost goluri primite cu mult ghinion. Stelei i-au lipsit Tanase, Chipciu şi Popa la forma normală. Steliştii au ieşit ca şi cum ar fi fost învingători. Nu s-au baricadat, au făcut presing, au pus probleme.

Reghecampf a făcut o demonstraţie cu totul remarcabilă şi cu Ajax şi cu Chelsea. Steaua a ieşit ca o echipă mare. Englezii erau atît de bucuroşi la golul trei, parcă băteau pe Manchester. Am fi nevricoşi cu capul să spunem ceva de tactică sau de Reghecampf", a spus Adrian Porumboiu la Radio GSP.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
darth_2345
darth_2345  •  16 Martie 2013, 00:28

cu referire la articol, cred totusi ca singura !uimire! ramane : ce cauta Chelsea in europa league!? Iar in rest, se pare ca Steaua ramane maximul fotbalului romanesc.

omar09
omar09  •  15 Martie 2013, 23:08

CHESTIILE ASTEA DE DUPA RAZBOI CU STEAUA .......CE LE VAD PE BLOG,,,, OAMENI FARA CARACTER CARE ISI DAU CU ,,,PRESUPUSUL , E CA O TERAPIE DE GRUP INTRE ALCOOLISTI SAU DROGATI, ACUM TOTI ,,TRAG IN , ,,,CRUCIA ROSIE,, TOTI SANT MAI BUNI CA REGHE SI MM , ORICUM STEAUA A AVUT PARCURSUL EI , SARUTMANA SI MERCI, A PIERDUT , GAME OWER,, SI GATA NU MAI E NIMIC DE ZIS , NU MAI SCRIE-TI DE STEAUA DACA LE VRE-TI BINELE . LASA-TII SA SE ,TREZEASCA, A FOST BINE SI A FOST SCURT , MAI BINE NU SE POATE , CAND JIJI CUMPARA PE SCHNAIDER SI DROGBA , ATUNCI CERE-TI PERFORMANTA ,JIJI SI PE CEL MAI BUN CE L-A A VUT LA DAT GRATIS LA CLUJ , KAPETANOS,GRAZIE JIJI.

claudiuhermelin
claudiuhermelin  •  15 Martie 2013, 20:29
Postat de duta_dd pe 15 Martie 2013, 20:13

. plange stana, plange, plange! I LOVE YOU CHELSEA, la la la la .. ./

Bah, da' bag sama ca esti prost rau, marmata ce zice?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează