FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Schimbări mari în fotbalul românesc! Deciziile importante luate de Comitetul Executiv al FRF

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 martie 2015 21:51

Astăzi a avut loc Comitetul Executiv al FRF, unde s-au luat mai multe decizii importante pentru fotbalul din Liga 1.

CEx a decis ca începînd cu sezonul 2015-2016 echipele din Liga 1 să aibă maximum trei jucători extracomunitari în lot, iar cei care se transferă în Liga 1 trebuie să aibă minim trei selecţii în ultimul an la naţională, potrivit Mediafax. Contractele jucătorilor aflaţi în Liga 1 care nu îndeplinesc aceste condiţii nu vor fi însă anulate, ci vor rămîne în vigoare.

De asemenea, Comitetul Executiv a decis ca echipele din Liga 1 să aibă cel puţin şase jucători formaţi la nivel naţional şi doi jucători formaţi la nivel de club.

În plus, cluburile din Liga I vor avea un lot A, format din cel mult 25 de fotbalişti, şi un lot B, format din jucători cu vîrste sub 21 de ani, fără limită de număr.

Toate aceste modificări au fost făcute după propunerea Ligii Profesioniste de Fotbal.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
spivak
spivak  •  06 Martie 2015, 15:07

Burlică şi compania îşi demonstrează în continuare prostia. Să respingi brazilieni de clasă care n-au loc la naţională şi să primeşti în schimb bolivieni, canadieni şi kârgâzi cu 3 selecţii...

zizu
zizu  •  06 Martie 2015, 08:46

steaua a incurcat o! noroc de hagi....ca le mai da ceva

madskills
madskills  •  06 Martie 2015, 07:47
Postat de fulk_nerra pe 06 Martie 2015, 00:17

decizia asta ar fi benefica daca s-ar investi serios in centrele de copii (in care e nevoie sa se bage nu doar bani ci si know-how, adica antrenori de copii formati in tari cu fotbal serios). Cum nu se va investi singurul rezultat va fi o scadere dramatica a calitatii jucatorilor (fara Varela, Teixeira, africanii de la Astra etc).

Pai TOCMAI asta e si ideea prietene, sa ii forteze sa investeasca in centrele de copii si juniori :) Si este o idee care trebuia pusa in practica de ani de zile. Gandeste-te ca decat sa-i dai un salariu de 150 de mii la vreo 2-3 jucatori din lot, de calitate medie spre mediocra, cu banii aia tii un centru de copii si juniori un an de zile. Mai pui ceva, iei si antrenori SPECIALIZATI sa lucreze cu copiii (nu betiv alde Lita Dumitru), buni pedagogi, rabdatori si in 2-3 ani o sa iti apara jucatori buni pentru prima echipa. Asa s-a format generatia de aur, asa au aparut dupa aia o groaza de jucatori de top si asta incearca sa faca si Hagi, incet,incet.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează