STIRI  »  MONDEN  »  MONDEN

Shakira, sabotată de fiul cel mare și de Pique » Cîntăreața a povestit o întîmplare amuzantă cu Milan în prim-plan

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 august 2015 16:52

Din 2010, Shakira, 38 de ani, trăiește o poveste de dragoste cu fotbalistul Barcelonei, Gerard Pique, 28 de ani. Cuplul are doi copii: Milan, 2 ani și 7 luni, și Sasha, 7 luni.

Cîntăreața columbiană e foarte fericită, însă recunoaște că a pus cariera pe planul doi de cînd a devenit mamă. Shakira a povestit o întîmplare amuzantă cu fiul cel mare în prim-plan.

"E dificil să fac muzică și să-mi cresc copiii în acelaști timp, dar nu mă plîng. Mereu am vrut să am o familie mare, acum trebuie doar să găsesc timp și echilibru.

Ultima dată cînd am încercat să compun ceva eram cu Milan în mașină. Aveam în minte o melodie. dar copilul cînta imnul Barcelonei. Și nu oricum, ci urlînd, așa că a trebuit să memorez melodia pînă am ajuns acasă. Dar cînd am intrat în studio, mi se dusese inspirația. Imaginează-ți ce am pățit: am început să cînt melodia pe care o aveam în cap, am înregistrat cu telefonul și cînd am ajuns acasă se auzea doar imnul Barçei" :)

Shakira și Pique s-au cunoscut în 2010, la CM de fotbal din Africa de Sud. 

 "În fiecare seară îi cînt imnul Barçei lui Milan, pentru că e singurul cîntec pe care-l știu de la cap la coadă" Gerard Pique

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează