FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Şi la DNA şi cu banii luaţi » FRF nu numai că nu a luat nimic după plecarea lui Victor Piţurcă, dar i-a rămas şi datoare staffului acestuia

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 martie 2015 11:33

Fostul colaborator al lui Victor Piţurcă la echipa naţională, Valeriu Răchită face dezvăluiri în premieră după plecarea staffului de la Federaţia Română de Fotbal.

Acesta a recunoscut în direct la DolceSport că nici pînă în acest moment nu şi-au primit bani restanţi din partea forului condus de Răzvan Burleanu.

"Noi ne-am făcut treaba foarte bine din punct de vedere al profesionalismului. Mă bucură experienţa pe care am avut-o la echipa naţională, şi chiar sînt fericit că am plecat după un meci pe care l-am cîştigat.

Dar să ştie toată lumea că nu ne-am încheiat conturile din punct de vedere financiar cu cei de la Federaţia Română de Fotbal! Mai avem de primit bani de la ei. Nu doar eu, ci întreg stafful echipei naţionale.

Am avut o discuţie cu cei din Federaţie, urmează ca zilele viitoare să mai mergem acolo. Mai aşteptăm să vedem ce se va întîmpla, nu am făcut nici un fel de vîlvă, dar eu cred în cuvîntul oamenilor! D-asta nu am făcut aşa mare scandal, dar pînă la urmă e vorba de drepturile noastre financiare", a spus Răchită.

Fost jucător şi antrenor la Petrolul, Valeriu Răchită a vorbit şi despre următorul meci pe care echipa naţională a României îl va juca cu reprezentativa Insulelor Feroe, care va avea loc la Ploieşti pe 29 martie. "Acum am înţeles că cei de la FRF au semnat un nou contract de sponsorizare şi că vor mai venit încă doi-trei sponsori. O să mă întîlnesc cu dînşii pe «Ilie Oană» că vor veni să joace la mine acasă meciul cu Feroe.

Eu unul chiar îmi doresc calificarea echipei naţionale la turneul final din 2016, le ţin pumnii. Dacă-mi pare rău că nu mai sînt în stafful primei reprezentantive? Personal îmi pare rău că am plecat, dar nu puteam să nu fac acest pas".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
fotbalclubsteauabucuresti
fotbalclubsteauabucuresti  •  05 Martie 2015, 13:04

Fostul consilier prezidential al Sefului Mafiei Basescu instalat la FRF prin manipularea justitiei va fi arestat.

mihai231
mihai231  •  05 Martie 2015, 12:55
Postat de ovidiu_3003 pe 05 Martie 2015, 12:45

...da ti banii omului ...voi cum va luati salariul ?

nu dar este tare ca Sandu tipa sus si tare sa- dea Piturca banii..pai vad ca astia au de dat banii:)))...si mai ìvine DNA sa il traga la raspundere pe piturca:)9

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  05 Martie 2015, 12:45

...da ti banii omului ...voi cum va luati salariul ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează