FOTBAL  »  LIGA 3  »  ATLETICO VASLUI

Situație dramatică pentru o echipă din România! A cerut Federației să nu o programeze în etapa viitoare » Motivul + scrisoarea trimisă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2015 19:24

Atletico Vaslui - SCM Petrotub Roman nu va fi programat în etapa a 7-a a Ligii a 3-a. Gazdele au trimis o scrisoare specială celor de la FRF pentru a cere acest lucru, menționînd că nu au puterea financiară de a organiza acest meci.

"Prin prezenţa,  Asociaţia Clubul Sportiv Atletico Vaslui, cu sediul în Vaslui, Str. Vasile Lupu, bl. 407, sc. B, ap. 6, judeţul Vaslui, telefon contact 0721549151, , avînd Certificat de identitate sportivă nr. VS/A200051/2015, reprezentată prin director sportiv, Botez Costinel, va aduce la cunoştinţă că în urmă dezinteresului manifestat de autorităţile locale vizavi de fotbalul sîntem în imposibilitatea de a organiza jocul contînd pentru etapă a VII-a LIGA III ediţia 2015-2016 dintre Atletico Vaslui şi Petrotub Roman.

Menţionăm că în acest moment cheltuielile de organizare a unui joc pe teren propriu sînt de cca 5000 lei(60%-cheltuieli arbitraj-30%chirie baza sportivă-10% cheltuieli servicii medicale, pază şi protecţie etc.).

Întrucît pînă la acest moment nu am reuşit să identificăm o sursă de finanţare care să ne asigure încheierea încheierea turului de campionat (necesarul este de 20.000 lei jucătorii fiind dispuşi să joace fără a fi recompensaţi) solicităm că în cadrul etapei a VII să nu fim programaţi", este scrisoarea trimisă de vasluieni către FRF.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează