INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA

Steaua se poate bate cu echipele de top » "Mi-am dat seama care e nivelul nostru, e unul foarte mare"

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 martie 2013 16:58

După ratarea calificării în sferturile Europa League, Reghecampf a explicat cum a încercat să contracareze stilul de joc al lui Chelsea.

"Noi nu am mers la Londra să o atacăm pe Chelsea, am încercat să închidem foarte bine centrul terenului, ştiam că sînt foarte puternici. Am încercat să aglomerăm centrul terenului prin Chipciu şi ceilalţi mijlocaşi. Am întalnit o echipă puternică şi mi-am dat seama care e nivelul nostru,  e unul foarte mare", a spus Reghe la dolcesport.

Tehnicianul stelist a anunţat că vrea în primăvara europeană a Ligii Campionilor: "Eu am contract la Steaua, nu m-am gîndit niciodată să plec. Nu vă faceţi griji în ceea ce priveşte contractul meu. Am ca obiectiv să luăm campionatul, să intrăm în Champions League şi dacă o să reuşim, o să am ca obiectiv primăvara europeană.

Relaţia mea cu patronul şi cu Mihai Stoica e foarte bună şi grupul este foarte unit. Nu am motive să plec de la Steaua, nu mă interesează banii, mă interesează performanţa", a mai spus Reghecampf.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (76)
ricco
ricco  •  17 Martie 2013, 08:14

C ei care au TUPEUL sa spuna ca nivelul fortbalului din Romania este unul "foarte mare", sint niste NESIMTITI si niste MAGARI...

us_24
us_24  •  16 Martie 2013, 20:49
Postat de thumbzilla pe 16 Martie 2013, 20:41

eu am incercat sa-i aduc argumente de zeci de ori,da' nu ai cu cine vorbi.vorbeste total aiurea,fara nici o noima.mie unul chiar imi e scarba sa ma mai balacaresc cu el zi de zi.omul are capul sec,si de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere.

nu stiu cat de sec are capul, dar cinstit nu este. ori are mai multe conturi, ori este diversionist de prima mana. ii inteleg punctul de vedere pana la un punct, dupa care o ia prin fasole si nu mai doreste sa raspunda concret, la subiect. eu, tu, radical si altii i-am spus ca behaitoarea jigneste toti stelistii si adrian asta o dadea cu ciobanul si cu raul adus Stelei. baga-ti picioarele, nu te mai enerva, eu am lasat tutunul de marti si acum 2 ore imi venea sa imi aprind vreo 5 tigari odata:))) Adriane, te iau maine la meci? am 2 bilete in plus, unul e al tau daca il vrei. serios. mai da-ti o sansa:))

rad1cal
rad1cal  •  16 Martie 2013, 20:45
Postat de thumbzilla pe 16 Martie 2013, 20:27

:| am vazut.ma loghez iar pe bwin si o iau de la capat :))

Pune la Real 2+ in prima repriza. Are cota minim 1.70. :)

Vezi toate comentariile (76)
Comentează