INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Titular la 18 ani şi 10 luni » Roberto Mancini vrea să înceapă cu George Puşcaş în meciul cu Palermo

Pușcaș, primind indicații de la Mancini, a dat 16 goluri în 11 jocuri la Primavera interistă în acest campionat
Pușcaș, primind indicații de la Mancini, a dat 16 goluri în 11 jocuri la Primavera interistă în acest campionat

Articol de - Publicat duminica, 08 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 07 februarie 2015 22:56

Antrenorul nerazzurro e încîntat de românul utilizat tot meciul cu Napoli, în Cupă. ”Îi plac filmele, citeşte Biblia şi aproape a leşinat cînd l-a văzut pe Ibra”, l-a descris Gazzetta.

Continuă ascensiunea lui Puşcaş la Inter. Golgeterul echipei de tineret l-a cucerit pe Mancini încît antrenorul intenţionează să-l titularizeze în premieră în Serie A! Puştiul de 18 ani şi 10 luni, care evoluase tot meciul miercuri cu Napoli în Cupă, poate începe şi diseară cu Palermo pe "Meazza".

"George a alergat mult într-o partidă importantă, voi vedea dacă fac modificări în echipa de start", a spus Mancini, gîndindu-se la problemele fizice acuzate de Podolski şi Palacio, rivalii românului.

"În ciuda vîrstei, Puşcaş e complet. Loveşte foarte bine cu ambele picioare. Are fizic, participă la combinaţii, acoperă şi e rău la nevoie", îl descrie Gazzetta dello Sport, adăugînd: "Îi plac filmele, citeşte Biblia şi aproape a leşinat cînd l-a văzut pe Ibrahimovici la Marrakech, în amicalul cu PSG de la finele anului".

104 minute a jucat Puşcaş la Inter în acest sezon, dintre care 12 în Serie A, duminica trecută cu Sassuolo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
wwerko80
wwerko80  •  08 Februarie 2015, 10:00
Postat de ovidiu_3003 pe 08 Februarie 2015, 09:18

,,,trebuie sa marcheze ,,,

Nici Henry nu a marcat in primele 8 meciuri la Arsenal, dar dupa ce si-a dat drumul, a devenit un tunar adevarat, a bombardat portile la toti :))

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  08 Februarie 2015, 09:18

,,,trebuie sa marcheze ,,,

Vezi toate comentariile (2)
Comentează