FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  DINAMO - STEAUA 3-1

Torje surprinde: "Victoria cu Steaua e doar un rezultat, nimic extraordinar"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 noiembrie 2015 22:12

Gabi Torje, mijlocaşul celor de la Osmanlispor, a vorbit despre succesul lui Dinamo în Derby de România, 3-1 cu Steaua.

“Nu am văzut meciul, dar pe internet am văzut și eu rezultatul și m-am bucurat. M-a surprins la un moment dat. Steaua trece printr-o perioadă foarte proastă, cei de la Dinamo jucau acasă, veneau cu un moral bun, jucători foarte mulți tineri, jucători din străinătate, fără nici o presiune și acest lucru s-a văzut.

Cînd o să cîștige Dinamo titlul, atunci o să fie o mare bucurie. Acum este doar un rezultat, mai sînt multe etape pînă să obțină ceva extraordinar. E o victorie importantă pentru suporteri, însă nu este ceva extraordinar. Faptul că nu a cîștigat Dinamo patru ani de zile, asta era ceva foarte surprinzător. Nu era normal. Dar că a cîștigat acum, nu înseamnă că e mare surpriză”, a spus Gabi Torje la DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
shark_34
shark_34  •  25 Noiembrie 2015, 13:34

torje are perfecta dreptate.e o doar o victorie meritata dupa cativa ani de seceta.in ultimii ani a castigat steaua,acum e randul lui dinamo. roata se intoarce si cel mai important e sa stii sa pierzi si sa inveti din infrangeri. frustrarile sunt de prisos pt ambele tabere,rezultatele raman. asa e si in viata:azi esti sus,maine,jos.pana la urma e doar un sport.

transilvaneanul
transilvaneanul  •  25 Noiembrie 2015, 08:52

*** se regaseste in DEX. Nu inteleg la ce incalcare a regulilor va referiti dar asta e. Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

transilvaneanul
transilvaneanul  •  25 Noiembrie 2015, 08:18

Sigur ca e doar un rezultat. Insa pt echipa de la Pitesti este o mare catastrofa. Pe langa faptul ca nu joaca nimic ,cu exceptia meciurilor prietenesti (ca de ex meciul cu Botosani), au pierdut cand nu se asteptau si in fata unei echipe adunate de pretutindeni si fara o pregatire centralizata.Iar maniera in care au pierdut ***.Si sa nu uite ca la 0-0 din tur Dinamo a avut in teren 5 juniori.Asta ca sa nu mai existe discutii despre lipsuri si minusuri din lot

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează