INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Un fost fotbalist al lui Real este şocat: "Ai pierdut un meci şi lumea a luat sfîrşit! Totul e o nebunie"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 august 2015 15:21

Real Madrid este cel mai mare club din lume, iar un fost jucător al formaţiei a simţit-o din plin.

Este vorba despre olandezul Rafael Van der Vaart, cel care a jucat între 2008 şi 2010 pentru "galactici".

Fotbalistul a vorbit pentru cotidianul AS despre presiunea la care erau supuşi toţi jucătorii la fiecare partidă şi în fiecare sezon:

"La Real Madrid dacă nu cîştigi măcar un trofeu se consideră un fiasco total. Acolo este cel mai puţin răbdător club din lume. Ai pierdut un meci şi parcă lumea a luat sfîrşit.

Am ajuns la Madrid şi Ramos Calderon era preşedinte, Pedrag Mijatovici era director sportiv şi Bernd Schuster era antrenor. În doar 3 luni toţi erau plecaţi, o nebunie!".

Van der Vaart a vorbit şi despre plecarea lui Casillas de la Madrid: "A fost foarte trist. A cîştigat atît de mult acolo aşa că ceea ce s-a întîmplat la final a fost o mare lipsă de respect la adresa lui. Casillas este sinonim cu Real Madrid, îi curge clubul prin vene. Sper să aibă şansa la Porto să arate cît de bun rămîne".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează