SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE

Victoria necesară » Meci decisiv pentru HCM Baia Mare cu Savehof: "Nu mai avem voie să facem paşi greşiţi”

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 28 februarie 2015 23:04

HCM Baia Mare are nevoie de o victorie azi, în meciul cu Savehof (azi, 17:30, Dolce1 şi Digi 2), pentru a mai spera la sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

De partea cealaltă, şi suedezele au nevoie de un succes pentru a mai spera la faza superioară. Handbalistele antrenate de Tonje Tiselj au un bilanţ negativ pe teren propriu în Ligă în acest sezon: din patru partide au cîştigat una singură.

"Nu mai avem voie să facem paşi greşiţi. Trebuie să aratăm că şi acasă sîntem redutabile, că doar avem de partea noastră publicul", a spus Adriana Nechita.

În deplasare, maramureşencele au obţinut trei succese din cinci partide jucate. În tur, Baia Mare a trecut de Savehof cu 28-26.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ortega
ortega  •  01 Martie 2015, 12:51

Oare câți interlopi moroșeni or fi ciugulit-o pe qurviștina asta , că prin Oltenia au încercat-o cam toți ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează