INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC BASEL U19 - STEAUA U19 1-3

Victorie din grădina Stelei » Echipa U19 a reuşit prima victorie din grupe UEFA Youth League

Grădinaru și ceilalți steliști au jucat ieri în echipament complet verde
Grădinaru și ceilalți steliști au jucat ieri în echipament complet verde

Articol de GSP - Publicat joi, 07 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 03 martie 2014 13:11

Grădinaru a fost omul meciului din Youth League, la primul succes al juniorilor roş-albaştri în competiţie.

Steaua a învins-o pe Basel, a cărei academie de tineret o admira Mihai Stoica înaintea startului competiţiei. Puştii sub 19 ani ai roş-albaştrilor au procedat la fel ca în partida tur contra elveţienilor, adică au revenit după ce au fost conduşi, doar că de data asta au avut şi mai mult noroc.

La Bucureşti izbutiseră numai să egaleze. Basel a condus şi ieri, 1-0 cu un gol marcat chiar înaintea pauzei de către Manzambi.

Steaua a egalat după o oră din meci prin Mitriţă, micuţul atacant împrumutat de la Hagi. Apoi un junior produs sută la sută în Ghencea a făcut diferenţa.

Răzvan Grădinaru, mijlocaş dreapta, a marcat de două ori şi a stabilit prima victorie a roş-albaştrilor în această competiţie. Echipa pe care o antrenează Ion Toma mai avea doar punctul cucerit acasă cu Basel şi pierduse primele două jocuri identic cu seniorii, 0-3 la Schalke şi 0-4 cu Chelsea.

"Sper ca mister Reghecampf să ne urmărească şi să ne ia în calcul pentru echipa mare, fiindcă asta ne dorim, să ne facem loc printre seniori. Am dat cele mai importante goluri din cariera mea" (Răzvan Grădinaru, mijlocaş Steaua)

594135-caseta-u19.jpg

594136-clasament-u19.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează