FOTBAL  »  LIGA 3  »  STEAUA II - FCM ALEXANDRIA

Victorie pentru Steaua II în Liga a 3-a » Ce jucători de la prima echipă au fost folosiți + gol pentru unul dintre ei

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 martie 2017 21:21

Cu Alexandru Tudorie și Dennis Man printre titulari, Steaua II a învins-o pe FCM Alexandria, în campionatul ligii a 3-a, scor 2-1.

Partida care s-a jucat pe terenul lui Metaloglobus a fost destul de spectaculoasă. Oaspeții au deschis scorul după 30 de minute, Floricel înscriind din lovitură de pedeapsă.

Cu Tudorie folosit ca fundaș central, Steaua a revenit în joc în prelungirile primei reprize, când Dinu a înscris din careu, după o centrare de la 20 de metri.

În minutul 65 Dennis Man a punctat pentru Steaua II din penalty. În echipa de start a Stelei printre alții s-au mai aflat și Vlad Mihalcea sau Mario Mihai.

Steaua a acumulat 22 de puncte și urcă în clasament. O egalează pe FCM Alexandria, care e pe 8, însă depinde de rezultatul dintre Aninoasa și Filiași pentru a afla pe ce poziție termină etapă. Ce-i drept, formația roș-albastră are un joc mai puțin. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează