INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  GRECIA - FEROE 0-1

VIDEO Au vrut să scape de Ranieri?! Jucătorii greci s-au dat la o parte cu Feroe! Au 3 eşecuri acasă fără gol marcat

Articol de - Publicat sambata, 15 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 15 noiembrie 2014 09:26

Probabil cea mai umilitoare înfrîngere din istoria Greciei ar trebui să-l crucifice pe selecţionerul italian. Dar federaţia ateniană ar trebui să-i plătească 1,8 milioane de euro ca să-l poată concedia pe Ranieri

Ieri, într-o zi în care campionatul grec a fost suspendat pe termen nelimitat, după ce Christoforos Zografos, 45 de ani (fost "central" FIFA, actual vicepreşedinte al Comisiei de Arbitri elene), a fost bătut cu bîtele în vestul Atenei, "naţionala" a fost umilită pe "Karaiskakis" de Feroe!

Click aici pentru VIDEO!

Jaloane pentru "pescari"
Jucătorii parcă au vrut să scape de Ranieri. Fără suflet, fără motivaţie, aşa au fost alb-albaştrii aseară. Şi-au creat puţine ocazii, dar şi-au bătut joc şi de ele. De două ori n-au nimerit poarta - Hristodoulopoulos şi Kone - nici cînd au fost singuri cu goalkeeperul advers (Kone a nimerit o dată transversala). Iar în apărare, i-au lăsat pe nordici să treacă pe lîngă ei:
- Minutul 45: Edmundsson a sprintat lejer de la mijlocul terenului, a ajuns nestingherit în faţa lui Karnezis, însă i-a tras direct în figură portarului
- Minutul 51: Benjaminsen a şutat în bară de la 17 metri. Nimeni n-a încercat să-l blocheze
- Minutul 61, 0-1: Karabelas, fundaşul stînga, a abandonat un duel cu Olsen, acesta a centrat, încă un şut, al lui Benjaminsen, Maniatis l-a scos din ofsaid pe Edmundsson, care a marcat din 6 metri

Ranieri, nici o reacţie
Ranieri a rămas impasibil, cu mîinile încrucişate la piept. N-a dat un sfat, n-a ţipat o dată, n-a avut nici o reacţie.

În mod normal, după 3 eşecuri acasă (0-1 cu "tricolorii", 0-2 cu nord-irlandezii şi 0-1 cu Feroe), plus un 1-1 în Finlanda, italianul ar trebui destituit. Un ziarist grec a comentat live, maliţios: "Federaţia l-ar concedia într-o secundă, dar 1,8 milioane de euro...". Atît ar fi obligaţi elenii să-i plătească dacă l-ar da afară.

"Şi dacă am fi jucat cu echipa satului meu, tot am fi pierdut azi. Am jucat îngrozitor"
Vasilis Torosidis, căpitan Grecia

"Cînd cel mai bun jucător de pe Karaiskakis este portarul Karnezis, e clar că a fost rău de tot. Grecia e teribilă. Tristeţe, nostalgie, îngrijorare!
Contra, agenţie online elenă

4 înfrîngeri la rînd are "naţionala" Greciei acasă (incluzînd un 0-2 într-un amical cu Coreea de Sud); cea mai neagră serie din 1982

11 eşecuri consecutive aveau feroezii în meciuri oficiale pînă aseară; ultima lor victorie în deplasare: 2-0 în Luxemburg (martie 2001)

4-5 a fost raportul şuturilor pe poartă în favoarea feroezilor; la pauză, "pescarii" erau tot în avantaj: 1-3

Ungaria - Finlanda 1-0
Le-au dat cu Gera!
Ungaria a reintrat serios în cărţile calificării după 1-0 cu Finlanda. Prima repriză, echilibrată, a avut două ocazii de fiecare. Dzsudzsak pentru maghiari, însă doar o dată a trebuit să intervină Hradecky. Nordicii au căutat ţinta în special cu şuturi de la distanţă, Pukki şi Eremenko, dar cel mai aproape de gol a fost Uronen, Kiraly a scos în bară (43)! Deşi au tras mai mult la poartă (10-7), finlandezii s-au predat în final. Gera, fără gol în "naţională" din octombrie 2012, a marcat cu capul, pe spate (84), din centrarea lui Lovrencsics, intrat de 7 minute. (Daniel Scorpie)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Noiembrie 2014, 12:11
Postat de bvd_magheru pe 15 Noiembrie 2014, 10:49

Amigo te astept sa comentezi la final meciul Romaniei cu Feroe mai ales cel din deplasare . Ciocul Mic ..Psst .

corect, farroerr este o echipa in puternica ascensiune au un joc din ce in ce mai interesant. am vazut meciul cu grecia, sunt excelenti, fata de ce jucau acum 20 de ani cand le dadeam noi cu terenul in cap la ei acasa, cu 4 goluri marcate de radu raducioiu (0-4).

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Noiembrie 2014, 12:10
Postat de maistor_kokir pe 15 Noiembrie 2014, 09:06

la Atena a fost blat platit de casele de pariuri , ce mai atat ...

n-a fost nici un blat, exista un conflict intre jucatori si federatie, determinat de neplata primelor de calificare la CM. sume destul de mari, cam 200.000 eur/jucator.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Noiembrie 2014, 12:09

bingo, bine ca v-ati prins si voi.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează