INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA ASIEI

VIDEO Bătut şi eliminat » Ajutorul arbitrilor n-a fost de ajuns. Saudiţii lui Cosmin Olăroiu au ratat ”sferturile”

Articol de - Publicat luni, 19 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 18 ianuarie 2015 19:11

”Centralul” australian Ben Williams le-a acordat arabilor un penalty discutabil, din care au egalat la unu, iar cîteva minute mai tîrziu a anulat un gol regulamentar înscris de uzbeci

Cosmin Olăroiu şi-a încheiat lamentabil scurtul mandat pe banca Arabiei Saudite. Angajat de şeici doar pentru turneul final al Cupei Asiei, tehnicianul român a sfîrşit eliminat încă din faza grupelor. Eşec usturător, 1-3, în faţa Uzbekistanului, deşi îi era de ajuns o remiză pentru a prinde "sferturile"!

Iar Daily Telegraph, ediţia de Sydney, susţine că saudiţii nici n-ar fi meritat calificarea, ei bucurîndu-se de ajutorul arbitrului Ben Williams în două situaţii. Mai întîi în minutul 59, la scorul de 0-1, cînd "centralul" australian i-a ajutat să egaleze acordîndu-le un penalty discutabil, la un presupus fault al lui Denisov asupra lui Hazazi: "De fapt, faultul a fost invers".

Puţin după golul de 1-1 al lui Al Sahlawi, Nasimov a înscris în poarta cealaltă (64). 1-2? Nu, pentru că Williams văzuse un fault al lui Ismailov la Al Sahlawi în prealabil. "Altă decizie controversată", susţine Daily Telegraph.

Echipa lui Olăroiu n-a profitat însă de mărinimia arbitrului. Apărarea, punctul nevralgic al saudiţilor, a clacat pe final de două ori, iar Şodiev (71) şi Raşidov (79), care deschisese şi scorul (2), au stabilit scorul final.

"Sînt foarte dezamăgit. Am primit golurile prea uşor. Dar uneori aşa-i fotbalul, poate că nu meritam mai mult"
Cosmin Olăroiu, selecţioner Arabia Saudită

"Jucătorii arabi sînt labili psihic. Am petrecut-o cea mai mare parte a timpului dinaintea meciurilor căutînd să le ridic moralul"
Cosmin Olăroiu, selecţioner Arabia Saudită

1 milion de dolari avea promişi Olăroiu pentru perioada petrecută la naţionala saudită. El susţine că nu i-a acceptat

2 eşecuri şi o victorie a înregistrat Arabia Saudită la Cupa Asiei. Locul 3 în grupa B

5 goluri au încasat saudiţii lui Olăroiu în cele 3 meciuri susţinute, înscriind de 4 ori

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
satyricon
satyricon  •  19 Ianuarie 2015, 12:28
Postat de lazy pe 19 Ianuarie 2015, 11:11

Vai de steaua lui, mare antrenor.

Poate ca este sau poate ca nu este mare antrenor, dar avem satisfactia ca voua v-a tras-o pe unde v-a prins! Iar ura voastra neobosita dovedeste ca e mare antrenor!

lazy
lazy  •  19 Ianuarie 2015, 11:11

Vai de steaua lui, mare antrenor.

putregaiu
putregaiu  •  19 Ianuarie 2015, 09:46

bai, dar la milioanele si ifosele lui, nu-si permite Aurel Olaroiu asta o profa de engleza???... ca zici ca a invatat engleza conversandu-se cu iliescu s://www.youtube.com/watch?v=anGBnEAOCFY

Vezi toate comentariile (3)
Comentează