FOTBAL  »  Superliga  »  CORONA - STEAUA 1-1

VIDEO Chin rece » Steaua a făcut cel mai slab meci al sezonului, 1-1 la Corona Braşov

Kapetanos a fost de multe ori inutil în meciul cu brașovenii de la Corona
Kapetanos a fost de multe ori inutil în meciul cu brașovenii de la Corona

Articol de - Publicat duminica, 03 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 02 noiembrie 2013 23:41

Sub Tîmpa, aseară, campioana a obţinut norocos un punct, afişînd un joc şters care l-a enervat la culme şi pe Reghecampf.

Debutul meciului de sub Tîmpa a fost viu, dinamic, cu schimb de replici. Tănase (4) a şutat precis, Marc n-a putut fi surprins. Miranda (8) a oferit primele emoţii steliştilor, mingea s-a dus spectaculos, însă peste poarta lui Tătăruşanu.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Tatu (15) a deschis jocul pentru Tănase, care a "înţepat" balonul pe lîngă Marc, ieşit la sacrificiu, dar lui Kapetanos i-a fost frică să se arunce spre a trimite mingea în poartă goală, aşa că ea s-a dus cuminte pe lîngă butul gazdelor.

Caraghios
Printre cei mai feroce adversari ai steliştilor sînt înşişi steliştii. Imediat după marea ratare a roş-albaştrilor, Szukala iar a dat cu bîta în baltă. Sau cu mingea-n propria poartă. Iar stupidul autogol a turnat plumb în ghetele campionilor: Tănase (19) a luftat cînd să şuteze cu piciorul drept după centrarea lui Pîrvulescu.

Ultimul a băut după Tase, a şutat din poziţie bună, paralel cu poarta, mingea ieşind în aut! Iar braşovenii, care resimt deja frigul diviziei secunde, au început să capete curaj, să ţină cît se poate de mult de obiectul muncii.

Campioana şansei
Reghe a schimbat la pauză pionii care au greşit pe faza de apărare, respectiv pe cea de atac şi se va vedea că a avut inspiraţie şi şansă. Steliştii au simţit că-i paşte ruşinea cu penultima clasată şi-au încercat tot felul de combinaţii, de faze, care să-i aducă mai rapid la finalizare.

Dacă reuşita lui Kapetanos (48) a fost anulată, Brata (64) era să-i ruineze pe campioni: a primit în stînga careului o minge trimisă de Martac, l-a driblat pe Chipciu şi-a şutat la colţul scurt, dar Tătăruşanu a scos providenţial.

A venit faza din minutul 69, cu penalty-ul acordat cu lejeritate de către "central", iar Stanciu a avut noroc. A trimis mingea în stînga lui Marc, portarul a ghicit colţul, însă balonul s-a dus în plasă pe sub el. Tatu (75) a arătat că e-n revenire de formă, a trimis puţin pe lîngă, cu capul.

În celălalt careu, fundaşii Stelei au fost cei mai periculoşi atacanţi ai Coronei: Gardoş (87) a fost şi el aproape de o greşeală capitală, dar a direcţionat mingea în corner pînă la urmă.

Într-un final electrizant, Horia Popa, în prelungirile prelungirilor, a fost trădat de cei 20 de ani, trăgînd extrem de slab, iar campioana a scos cu emoţii o remiză norocoasă.

Ce-a zis Reghecampf după meci
- "Putea fi şi mai rău! Trebuie să schimbăm foaia cu anumiţi jucători. Nu dau nume, dar s-a văzut că meciul făcut de noi a fost foarte slab. Mulţi dintre jucători n-au avut atitudine"
- "Greşeală foarte mare a lui Szukala. Noi jucăm fotbal şi ne trezim că sîntem conduşi cu 1-0. Trebuia să cîştigăm toate punctele, fiindcă vrem să cîştigăm campionatul"
- "Trebuie schimbată atitudinea dacă vrem să cîştigăm un punct sau trei la Basel. Nu am avut probleme din partea adversarilor, noi ne-am făcut meciul greu la Braşov"
- "Îi e greu şi lui Nikolici să intre din prima în meci după atîta timp, dar măcar s-a văzut că ne poartă noroc"

"Am făcut un meci prost. Mergem la Basel să jucăm fotbal şi să scoatem un rezultat bun în Elveţia" (Nicuşor Stanciu, mijlocaş Steaua)

"Am jucat de la egal la egal cu cea mai bună echipă din România. Dar n-a fost penalty pentru ei. Ţin pumnii Stelei la Basel" (Alexandru Tudose, fundaş Corona)

"Steaua n-a arătat prea multe lucruri. E un pic în cădere, nu mai joacă la fel ca-n sezonul trecut. Băieţii vor lua şi-o primă. Nu ne-a bătut nici Dinamo aici, văd că jucăm bine cu clasicii" (Nae Manea, director sportiv Corona)

"Am avut şi noroc la autogolul lui Szukala. Ştiu că n-a fost penalty pentru Steaua! M-am obişnuit cu chestiile astea ale arbitrului cu «am greşit, îmi pare rău!». Dar sînt mulţumit cu un punct, deşi puteam lua trei" (Ionel Gane, antrenor Corona)

593422-corona-steaua-1-1.jpg

ALTE ŞTIRI:

Învinşi de "coţofene"
CHELSEA. După trei victorii în Premier League, elevii lui Jose Mourinho au pierdut ieri în deplasare cu 2-0. Adversari au fost cei de la Newcastle United, care au reuşit să puncteze prin Y. Gouffran (68) şi L. Remy (89). Londonezii au început meciul în următoarea formulă: Cech - Ivanovici, Luiz, Terry, Cole - Ramires, Lampard - Mata, Oscar, Hazard - Torres. Pe durata partidei au mai intrat Schurrle, Eilian şi Eto'o. Chelsea va juca în această etapă de Champions League cu Schalke, la Londra, pe 6 noiembrie.

Fără emoţii
SCHALKE. Deplasare fără emoţii la Berlin pentru jucătorii lui Schalke. Aceştia au reuşit să se impună ieri în faţa lui Hertha cu 2-0 după ce Szalai (26) şi Draxler (90+4) au reuşit să înscrie şi să se revanşeze după înfrîngerea de etapa trecută cu Dortmund. Tehnicianul Jens Keller a folosit următorul 11: Hildebrand - Uchida, Howedes, Matip, Fuchs - Neustadter, Aogo - Meyer, Boateng, Draxler - Szalai. Au mai intrat Santana, Clemens şi Jones.

Basel, ca Steaua
Adversara de miercuri a roş-albaştrilor a fost copia în oglindă a steliştilor. A remizat, în deplasare, 1-1, la modesta Aarau, penultimul loc în campionatul helvet. Basel s-a chinuit şi mai mult, după reuşita gazdelor, Hallenius (51), Streller reuşind să aducă un punct abia în minutul 90Ă3. Basel rămîne lider în Elveţia, iar Murat Yakin a folosit echipa Sommer - Xhaka, Ajeti, Ivanov, Voser (Kwang-Ryong Pak 82) - El Nenny (M. Diaz 58), Die - Frei, Delgado (D. Degen 69), Salah - Streller.

Inbox
- Nikolici a luat cartonaş galben încă de cînd a intrat pe teren. Fiindcă nu l-a aşteptat pe Kapetanos să părăsească suprafaţa de joc.
- Revenit după accidentarea care l-a ţinut departe de gazon jumătate de an, Chipciu a fost titular aseară, după ce mai bifase 33 de minute în meciul de Cupă cu ACS Poli (2-0). Alex a scos penalty-ul din care a înscris Stanciu
- Atacantul Stelei, Federico Piovaccari, n-a prins aseară nici măcar lotul de 18 al roş-albaştrilor, fiind menajat pentru meciul de miercuri, de la Basel.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
dora
dora  •  03 Noiembrie 2013, 20:27

Putanu si-a dat 2 autogoluri si a luat 2, Szukala a "barbierit" o minge care s-a dus in poarta si a luat si el 2...Gardos ia 5, Dodel 4...numai note de 2 bani pentr stelisti...

radianu
radianu  •  03 Noiembrie 2013, 14:35

Reghe trezeste-te pana nu e prea tarziu! Lasa experimentele deoparte si renunta la tatu,un nonfotbalist pe care cu obstinatie il bagi in echipa! De ce nu joci meci de meci cu cea mai buna echipa si tot experimentezi aiurea?

bumix
bumix  •  03 Noiembrie 2013, 12:49

daca joci cu toate babele care le are liga l, ce sa speri??,kapetanos , tatu cristea,bourceanu asta care ne maninca zilele ,el vrea sa faca tot dar face prost . nu stiu cum nu vede nimeni ca opreste si incurca toate actiunile, joaca numai inapoi .si cind te gindesti ca tot el va fi si cu grecia . nu mai pot cu BOULEANU asta de-ar pleca odata , cel mai mare joc al stelei a fost cu ajax fara el.vor zice multi da el face fotbalul DA DAR IL FACE PRST si atunci schimba-L

Vezi toate comentariile (11)
Comentează