FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - ACS POLI 0-0

VIDEO Dore n-a fost Claro! » Petrolul a dominat tot meciul cu ACS Poli, dar a irosit două puncte mari

Teixeira a fost aseară responsabil doar cu ratările // Foto: Mediafax
Teixeira a fost aseară responsabil doar cu ratările // Foto: Mediafax

Articol de - Publicat marti, 05 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 04 noiembrie 2013 23:44

Congolezul a scos un penalty în minutul 69, tot el l-a executat, însă portughezul din poarta Timişoarei, ieri într-o formă fabuloasă, a respins.

Să ai la un meci cu ACS Poli peste 13.500 de spectatori în tribună, înseamnă că te numeşti echipă mare. Acest statut aparţine Petrolului, dar tocmai tribunele pline şi adversarul accesibil au creat o presiune imensă pe elevii lui Contra.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Chiar şi aşa, pe teren a existat o singură formaţie. Petrolul a jucat ofensiv, şi-a creat ocazii la aproape fiecare atac, însă Teixeira, Albin, apoi Walter, Romario şi mai ales Dore au ratat situaţii rarisime.

Totul a culminat cu penalty-ul uşor acordat de arbitrul Rădulescu după un duel Petrovici - Dore, congolezul a ţinut să execute tot el, a făcut-o prost şi i-a oferit lui Nuno Claro ocazia să devină MVP-ul partidei.

"Jucăm fotbal de calitate, dar n-o băgăm în poartă. Am avut un duel verbal cu domnul Şunda căruia i-am reproşat că îşi învaţă jucătorii doar să stea pe jos şi să tragă de timp, iar el mi-a răspuns cu înjurături. Probabil că atît ştie" (Cosmin Contra, antrenor Petrolul)

"Contra nu s-a comportat fair-play la final. Mi-a strigat că nu e fotbal ce am jucat noi, dar asta e treaba noastră, nu a lui. Oricum, dacă vrea să se întoarcă antrenor la Timişoara, îi cedez oricînd locul" (Aurel Şunda, antrenor ACS Poli)

"E un punct foarte mare. Am tras din greu pentru a-l obţine, ştiam că Petrolul are o mare forţă ofensivă şi ştiam că trebuie să rezistăm eroic pentru a nu pierde" (Nuno Claro, portar ACS Poli)

593797-petrolul-acs-poli-0-0.jpg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
sds89
sds89  •  05 Noiembrie 2013, 22:39
Postat de dirk_kuitte pe 05 Noiembrie 2013, 21:07

Din echipa asta mai trebuie sa ramana doar Pecanha, Alcenat, Hoban (daca va ramane fundas), Guilherme si Hamza! Restul pot sa plece. In frunte cu Contra! Demisia, demisia!

daca ai inceput sa vb si de contra dute si bagate la somn!!!

dirk_kuitte
dirk_kuitte  •  05 Noiembrie 2013, 21:07

Din echipa asta mai trebuie sa ramana doar Pecanha, Alcenat, Hoban (daca va ramane fundas), Guilherme si Hamza! Restul pot sa plece. In frunte cu Contra! Demisia, demisia!

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  05 Noiembrie 2013, 20:01
Postat de catalin_2704 pe 05 Noiembrie 2013, 15:41

daca in "republica p u l e s t i " la CH league ii spune transhumanta..ok...suntem! PENIBILILOR!!

v'ati ratacic p''acolo.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close