FOTBAL  »  LIGA 3  »  DELTA TULCEA - DINAMO II

VIDEO + FOTO Ținta caterincilor suporterilor prezenți la primul meci de după scandalul cu alcoolul, Patrick Petre a fost un car de nervi: "F****i morții mă-tii de fotbal!"

FOTO: Alex Nicodim +19   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de , - Publicat sambata, 25 martie 2017 14:35

Patrick Petre a fost un car de nervi în umilința primită de Dinamo II în Liga 3, de la Delta Tulcea, 0-3. Patrick pare să nu fi învățat nimic din excluderea de la națională și retrogradarea la Dinamo II din cauza băuturii. 

O parte din "Drink Team" Dinamo a jucat azi în Liga 3, împotriva celor de la Delta Tulcea. Ionuț Nedelcearu, Vlad Olteanu, Patrick Petre și Alin Dudea s-au îmbătat în avionul care ducea naționala U21 la Marbella pentru un turneu de pregătire.

Pentru asta jucătorii au fost excluși din lot de Daniel Isăilă și trimiși la echipa a doua de Dinamo. Dacă Olteanu e împrumutat la Sepsi Sfântu Gheorghe, iar Nedelcearu nu a jucat contra tulcenilor pentru că nu are drept de joc în al treilea eșalon, Petre jr. și Dudea au fost titulari. 

"Te arde rachiul!"

Așa cum era de așteptat, ținta principală a celor 300-400 de tulceni veniți la stadion a fost Patrick. Cum a ieșit în iarbă, spectatorii au început ironiile: "Setilă, ce faci, mă? Te doare capul? Vezi bine mingea?".

Din păcate, fiul lui Florentin pare să nu fi învățat nimic din ultimele evenimente și continuă să aibă atitudinea care deja l-a consacrat.
La o fază la care arbitrul a arătat aut de poartă în loc de corner pentru Dinamo, Petre și-a făcut cruce și a țipat, privind spre cer: "F****i morții mă-tii de fotbal!".

Un minut mai târziu, a șutat nervos o minge într-un gard, moment în care cei prezenți în tribune l-au fluierat și corul de ironii a devenit mai puternic: "Ai nervi că te arde rachiul pe stomac. Vino să-ți dăm niște vin, să stingi". Sau "Huăă, bețivanule, te iau nervii că ai stat prea mult fără să bei".

La baza tribunei din beton gri, spart, patru pitici de câțiva anișori bat o minge într-o miuță d-aia pură, de maidan. Ei trăiesc într-un univers paralel al fotbalului, fără sprițuri în avioane, fără Marbella și fără înjurături de morți la decizii ale arbitrilor.

Unul dintre micuți strânge de gât puternic o pungă de semințe care în mâna lui pare ditamai sacul. La un metru e Patrick. A fost și el așa cândva, dar acum i-a dat gol Stelei, e bad-boy exclus de la națională. Țipă la medicul echipei că vrea un plasture, își schimbă ghetele la margine și comentează deciziile arbitrilor.

De fotbal nu prea are chef. Nu că n-ar putea. Pur și simplu, se vede din avion!, că nu îi arde de echipa a doua. El vrea șprițuri și goluri cu Steaua, dar vorba lui Adi Mutu, un corifeu în fotbal și în sprițuri: "Când vor fi jucători consacrați, vor putea să facă și d-astea".

diniță, săgeți la adresa FRF

Laurențiu Diniță, antrenorul lui Dinamo II, a criticat modul în care FRF a gestionat situația celor patru jucători de la U21 care au fost trimiși acasă din cauza problemelor disciplinare.

"Deși în prima repriză am dominat autoritar și ne-am creat multe ocazii, în partea a doua am căzut. Motive ar fi multe. Eu am strâns echipa cu o zi înainte de meci. Au venit de la juniori, din cantonamentul cu echipa mare. Am apucat sa fac un antrenament cu ei, atât.

Cât despre Patrick, nu a fost în apele lui azi și e normal, după ce s-a întâmplat la U21. Cred că era normal să se rezolve în liniște, în bucătăria proprie. Așa se pune presiune aiurea pe ei. Au băut un pahar cu vin și acum lui Patrick îi strigau din tribune «bețivule». Nu e normal", a declarat tehnicianul dinamovist.

Casetă

Delta Tulcea - Dinamo II 3-0
Marcatori: C. Dragu (45), Moise (70), Chebac (76)
Delta Tulcea: D. Iulian - C. Stoian, Moroianu, V. Apostol, M. Mușei - N. Crețu, A. Apetrei, Vezan - Al. Chebac, S. Moise, C. Dragu. Antrenor Nicolae Evdochim
Dinamo: Burci - R. Anghel, D. Ciobotariu, Vl. Georgescu, Dudea - S. Dobre, Dulca, Târcoveanu - Codreanu, Cotoară, P. Petre. Antrenor Laurențiu Diniță

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (31)
108992139590592
DM Bob  •  26 Martie 2017, 15:51

PATRIK ! Nume predestinat : taica-su a stiut ca o sa fie jucator de valoare in vestul europei (nume romanesc nu s-ar fi potrivit pt o asemenea vedeta). A dat un gol lui STEAUA si a fost ridicat in slavi de toata lumea. Cred si eu ca injura la echipa a doua : locul lui e la nationala ANGLIEI.

respect2014
respect2014  •  26 Martie 2017, 14:36

Un articol jalnic. Ceea ce faceti voi este lipsa de respect. Si nu ma refer la respectul pentru pustiul ala ci pentru noi cei care va citim. Nu ne respectati, nu ne meritati si sincer majoritatea celor care va citim suntem mult peste voi cei care scrieti. Mergeti din rau in mai rau...

adianghelescu
adianghelescu  •  26 Martie 2017, 13:08

*** ai vrut sa pari ironic dar ai sfarsit cu un articol penibil de cancan ce nu are legatura cu fotbalul , ati facut din aceasta intamplare unscandal monstru si *** au sarit cu dintii in gatul acestor fotbalisti iar isaila ce sa mai spunem halal antrenor, halal pedagog in loc sa isi spele rufele in familie ii da afara de la lot si produce un mare scandal de presa asteptat de o presa frustrata de caderea echipei ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează