FOTBAL  »  LIGA 3  »  LIGA 4

VIDEO + FOTO "U" Cluj a zdrobit-o pe "Steaua", scor 11-0! Aproape 2000 de fani au fost la stadion și au avut parte de o surpriză » Se autosesisează Florin Talpan? :)

FOTO: Raed Krishan +11   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat sambata, 25 martie 2017 15:19

Universitatea Cluj a jucat azi un meci foarte important din Liga a 4-a. Partida s-a jucat la Baza Sportivă "Dan Anca" și clujenii au învins pe Someșul Gilău, scor 11-0.

Pe primul loc al seriei înaintea acestui meci, jucătorii lui Marius Popescu, au fost susținuți la jocul de azi aproape 2000 de suporteri. Printre alții, la gazde joacă Octavian Abrudan, Gabriel Giurgiu și Dorin Goga.

Până acum U Cluj a strâns 16 victorii și un egal, având un golaveraj incredibil, 112-6. Someșul Gilău este abia pe 6, cu 34 de puncte.

Situație amuzantă :) 

La meciul de azi "Șepcile roșii" au avut parte de o surpriză. Someșul Gilău a jucat în echipamentul Stelei, dar nu este prima dată când se întâmplă asta.

Sub privirile lui Răzvan Burleanu, care a asistat la acest joc, căpitanul formației oaspete a evoluat cu tricou cu sigla Stelei, dar cu șort cu emblema FCSB. 

Rămâne de văzut dacă Florin Talpan, juristul CSA Steaua, va lua vreo măsură și le va interzice jucătorilor echipei din L4 să mai folosească acest echipament. ;)

FOTO: Raed Krishan

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (19)
vicol_vali
vicol_vali  •  26 Martie 2017, 05:32

Am inaugurat Cluj Arena cu un U-Steaua 0-3. M-am simțit răzbunat cu 11-0. Îi văd luptând pe steliști. Gigi nu a înțeles că marca a fost dată pe 20 de ani asociației, nu lui. El nu are documente de transfer clare de la asociație la el, plus că asta era ilegală, fără acordul Președintelui CSA Steaua. Pe ce lume trăiți?

1425838917717550
John Milne  •  26 Martie 2017, 04:36
Postat de bvd_magheru pe 25 Martie 2017, 23:49

" ...i ca sa iasa cat de cat un numar onorabil ii contabilizeaza si pe cei ieșiți la plimbare in jurul Arenei Naționale," !! Nu am mai ris asa de la ultimul film cu jerry lewis vizionat la cinema bucuresti cu gasca din icoanei ! Eram toti sub scaune !

De echipa ta de ce nu razi *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  25 Martie 2017, 23:49
Postat de catalynn pe 25 Martie 2017, 16:28

Doar - doar mai prindeți niste clickuri ... oricum ce e de reținut din articol e faptul ca suporterii adevărați se duc cu echipa si in Liga a 4-a daca e nevoie, fcsb nu reusit sa scoată 2000 de oameni din case nici macar la mitingul de susținere, si asta in toata tara! Cei 2000 sunt chiar suporteri, nu ca la meciurile fscb unde orice persoana prezenta in incinta stadionului e numărată de gsp drept "suporter" si ca sa iasa cat de cat un numar onorabil ii contabilizeaza si pe cei ieșiți la plimbare in jurul Arenei Naționale, asa ca si atunci cand puteam număra si singuri cele 100 de persoane prezente aflam ca la meci erau de fapt 1,000 ...

" ...i ca sa iasa cat de cat un numar onorabil ii contabilizeaza si pe cei ieșiți la plimbare in jurul Arenei Naționale," !! Nu am mai ris asa de la ultimul film cu jerry lewis vizionat la cinema bucuresti cu gasca din icoanei ! Eram toti sub scaune !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează