INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

VIDEO Marica e pregătit de barajul cu grecii: ”Sperietoare de Halloween” » Cu Villarreal a fost MVP-ul meciului

Marica (stînga, în duel cu Soriano) a jucat pînă în minutul 68 și a suplinit excelent absența lui Colunga // Foto: Mediafax/AFP
Marica (stînga, în duel cu Soriano) a jucat pînă în minutul 68 și a suplinit excelent absența lui Colunga // Foto: Mediafax/AFP

Articol de - Publicat sambata, 02 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 noiembrie 2013 21:23

La prima titularizare, atacantul român a dat gol şi a eliminat din joc un adversar, cucerindu-i pe iberici. ”Ciprian e mai mult decît un nume. A fost omul cheie pe El Madrigal”, scrie Marca.

Avem atacant pentru barajul Mondial cu Grecia (15/19 noiembrie): Marica nu dă gol doar la "naţională" ci şi în Spania! I-au fost de ajuns 100 de minute la Getafe să înscrie, prima reuşită în La Liga la întîia titularizare, şi să-i convingă pe spanioli, în partida cu Villarreal 2-0, că e o bună achiziţie. De la meciul cu Bremen, din 6 aprilie (tot 2-0 "afară"), nu mai punctase la echipa de club fostul vîrf al lui Schalke!

VIDEO: Vezi AICI golul lui Marica!

"Românul a avut două acţiuni capitale. Şi-a justificat buna reputaţie: a deschis scorul, ridiculizîndu-l pe Asenjo, şi a forţat eliminarea lui Iniguez. Decisiv", l-a caracterizat AS, alegîndu-l MVP pe El Madrigal.

"Dincolo de trecutul în Bundesliga şi la «naţionala» României, Ciprian era cunoscut Marica în La Liga. La prima mare ocazie însă, a făcut uitat ultimul nume, scandat provocator, transformîndu-se în omul-cheie, ce a bătut-o prima oară acasă pe Villarreal. Ciprian a speriat de Halloween!", îl lăudă şi Marca.

"Sînt fericit pentru acest gol. A fost o greşeală a portarului de care am profitat. Fizic nu sînt la cel mai bun nivel, nu am jucat trei luni, dar treptat voi reveni în formă" (Ciprian Marica, atacant Getafe)

3 aşi a primit Marica în AS, care l-a ales omul meciului. Marca l-a notat cu 7, cel mai bun de pe teren, alături de Giovani (Villarreal)

1 şut pe poartă, 9 dueluri cîştigate din 20, 3 mingi recuperate şi 13 pase bune din 21 a avut Marica în meciul cu "Submarinul galben"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează