INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TRENCIN - ASTRA 1-3

VIDEO şi FOTO Cei trei eurofantastici » Budescu, Fatai şi Tembo au dat recital în Slovacia, Astra învingînd cu 3-1

Articol de - Publicat vineri, 02 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 02 august 2013 00:23

La Dubnica, norocul românilor a fost că nu s-au bazat doar pe Budescu, aşa cum au făcut-o în meciurile anterioare, ci şi pe Fatai şi Tembo. Cei trei au format un trio "astral"!

Chiar în debutul partidei, Fatai a scăpat pe contraatac, a fost întîmpinat în afara careului de portarul Volesak, iar mingea respinsă de acesta a ajuns la Budescu, care a trimis, calm, în poarta goală: 0-1! Prima parte a continuat într-o notă de echilibru, paradele lui Lung fiind concurate de ocaziile lui Fatai şi Budescu, ambii jucători fiind într-o formă fabuloasă.

Click aici pentru VIDEO şi FOTO!

Repriza a doua a început la fel ca prima: Budescu a centrat impecabil în faţa porţii, iar Tembo a trimis în plasă: 0-2! Fatai nu a putut să vadă cum colegii lui fac spectacol fără să ia măsuri: a recuperat o minge la jumătatea terenului, şi-a depăşit adversarii în viteză şi, cu o execuţie de fineţe, a continuat "ciuruirea" plasei lui Volesak: 0-3!

Tripleta de bombardieri Budescu-Fatai-Tembo s-a băgat apoi la cutie, iar Lung a sărit din bară în bară ca să menţină diferenţa de scor. N-a fost de acord Ben Youssef, care şi-a încurcat prorpiul portar şi s-a terminat 1-3.


"Din păcate, am luat un gol pe o greşeală de-a noastră, însă e un rezultat foarte bun şi sperăm să ne calificăm fără emoţii"
Constantin Budescu, căpitan Astra

"A fost un meci frumos. E bine că am marcat de trei ori în deplasare. Chiar a fost un meci destul de dificil. Au avut ocazii şi e bine că am jucat pe contraatac şi am înscris"
Silviu Lung jr., portar Astra

"Vom mai aduce încă trei jucători buni. Nu transferăm doar de dragul de a transfera"
Dinu Gheorghe, preşedinte Astra

581214-caseta-astra.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
mama.is.here
mama.is.here  •  02 August 2013, 10:31

cand l-am vazut pe Tembo blond mi-am amintit de "blonzii" generatiei de aur din meciul cu Tunisia...cei mai "sexi":Ilie Dmitrescu, Dulca, Ciobotariu si Hagi!

botizan
botizan  •  02 August 2013, 10:16
Postat de plischi pe 02 August 2013, 06:36

sa nu comparam adversarul astrei cu cei pe care au avut petrolul si pandurii nesansa de a-i avea in fata.

Si cu toate astea , slovacii au fost in multe momente peste Astra ... Scorul e cam mincinos , astia au facut multe gafe in aparare ... Nu cred ca acelasi era rezultatul daca Astra juca in weekend in campionat ... Pentru play-off ar trebui sa isi amane de acuma meciurile din campionat :)))

speedy73
speedy73  •  02 August 2013, 09:56
Postat de walhalla pe 02 August 2013, 09:00

Asa se intampla cand esti cap de serie, ai noroc de echipe mai slabute. Sa nu uitam ca in turul anterior Astra a eliminat Omonia, o echipa cam la nivelul lui Vitesse la ora actuala. Petrolul se poate califica fara mari probleme in playoff dupa returul cu Vitesse, acestia neavand inca un tonus de competitie si jucatorii importanti vanduti in vara aceasta.

da, si eu cred ca petrolul are sanse, dar va fi destul de greu. pt pandurii nu prea vad sanse reale.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează