SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Simona Halep a fost desemnată jucătoarea lunii februarie! Românca a avut şi cea mai frumoasă lovitură

FOTO:Reuters
FOTO:Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 06 martie 2015 12:13

Site-ul WTA a organizat două anchete, iar Simona Halep a fost desemnată de fani "Jucătoarea lunii februarie" şi a obţinut şi titlul de "Cea mai frumoasă lovitură a lunii".

Simona Halep, cîştigătoarea turneului Premier 5 de la Dubai, a fost votată de fanii tenisului ca cea mai bună jucătoare din luna februarie. Românca a obţinut 73% din voturi, în timp ce  Lucie Safarova şi Andrea Petkovic, au obţinut 15 la sută, respectiv 12 la sută din voturile exprimate pe site-ul circuitului feminim.

Halep, locul trei WTA, a cîştigat şi ancheta privind "Cea mai frumoasă lovitură a lunii". Românca a obţinut 47% din voturi pentru o lovitură din meciul cu Daniela Hantuchova, de la turneul de la Dubai.


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
gabi_75
gabi_75  •  06 Martie 2015, 22:30

Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

nnapocarepublic
nnapocarepublic  •  06 Martie 2015, 19:17

va rugam puneti o poza cu sharapova ...nu vrem sa vedem pocitania..

msr_ms
msr_ms  •  06 Martie 2015, 15:59
Postat de ottobraun pe 06 Martie 2015, 15:19

a jucat singura machidoanca restul au avut vacanta!

ce gluma maro-de la braun-ai avut in tine...probabil ca maroul te caracterizeaza din moment ce l-ai pus la nickul tau.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close