FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, 31 OCTOMBRIE, 20:30, LOOKTV, LIVETEXT GSP.RO

Abia schimbată, suprafaţa de joc de pe Arena Naţională este criticată de stelişti: "E aproape imposibilă!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 31 octombrie 2014 12:31

Surprinzător, deşi suprafaţa de joc de pe Arena Naţională a fost schimbată în urmă cu mai puţin de o lună şi s-au disputat pe ea doar două meciuri, unul dintre jucătorii Stelei acuză starea terenului.

"Sper să fie altfel decît a fost la România - Ungaria, cînd aproape că imposibil să-ţi menţii echilibru, îţi fugea piciorul rău de tot", a declarat Chipciu, care a comparat şi atmosfera de pe Ghencea cu cea de pe Arenă:

"Pe Arena Naţională terenul e mai mare, e mai greu pentru echipa care vine să se apere, că nu se poate închide ca pe Ghencea.

Totuşi, atmosfera pe Ghencea e mai încinsă, fiindcă acolo vin cei mai pătimaşi suporteri". Steaua - Dinamo este azi, de la ora 20:30, în direct la LookTV şi liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
nic_bv
nic_bv  •  31 Octombrie 2014, 19:47
Postat de zecs93 pe 31 Octombrie 2014, 14:33

Deja se pregatesc scuzele in cazul in care Dinamo va castiga diseara !!!

În această seară, dinamoviștii pot câștiga. La pariuri! Dar numai dacă pariază pe victoria Stelei, la minim 2 goluri diferență.

zecs93
zecs93  •  31 Octombrie 2014, 14:33

Deja se pregatesc scuzele in cazul in care Dinamo va castiga diseara !!!

valah1986campionii.europei
valah1986campionii.europei  •  31 Octombrie 2014, 13:22
Postat de kossu pe 31 Octombrie 2014, 13:13

Mioriță laie, laie-bucălaie De trei zile-ncoace Gura nu-ți mai tace Iarba nu-ți mai place...

S-a suit Horty pe cal şi-o răjit ca un măhar Techi Horty nu răji că Ardealul – a tău n-a hi! In mijlocul Clujului Sta statuia Iancului, Doamne, ocroteste-i pe romani. Sus ii Iancu pe statuie Si le da la unguri Kolozsvari Vasutas Sport Club, UE Doamne, ocroteste-i pe romani.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close