FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Critici la adresa lui Lucian Sînmărtean: "Este mofturos, încetineşte jocul"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 25 octombrie 2014 09:42

Fostul internaţional Gabi Popescu, cel care nu demult a fost la un pas de a ajunge oficial la Steaua, crede că formaţia lui Costel Gâlcă a devenit dependentă de Lucian Sînmărtean, iar asta o poate costa pe campioana României.
"Pe vremea lui Reghecampf, Steaua avea un joc mult mai dinamic. Nu ştiu cît de mult contează «floricelele» lui Sînmărtean. Orice încetinire a jocului te costă, mai ales împotriva unor anumiţi adversari.

Sînmărtean e capricios pentru un fotbal modern, e mai mofturos. Adversarii e clar că fac jocul pe el, pun un «cîine» la el, ca să-l blocheze, pentru că el ţine mult mingea, rar joacă din prima", a declarat Gabi Popescu la Dolcesport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
adirad53
adirad53  •  25 Octombrie 2014, 21:59

Prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul !

costanb
costanb  •  25 Octombrie 2014, 18:45

Gabita ! Tu vorbesti,tu care ai pierdut de unul singur un meci al nationalei,poate iti mai aduci aminte.Eu te inteleg,te roade invidia,iar frustarea nu te lasa,motiv pentru care vrei si tu sa te bagi in seama

robert1205
robert1205  •  25 Octombrie 2014, 14:59

Dar Gabi Popescu cine este ! Un atarnache,o capuse care se baga in seama.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează