FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, 31 OCTOMBRIE, 20:30, LOOKTV, LIVETEXT GSP.RO

Flavius Stoican măcinat de un conflict intern înainte de Clasicul României: "Pînă şi steliştii sînt mai blînzi decît ei"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 30 octombrie 2014 13:09

Flavius Stoican a susţinut conferinţa de presă dinaintea derby-ului Steaua - Dinamo, care se va disputa vineri, ora 20:30, în direct pe LookTV şi liveTEXT pe GSP.RO.

Stoican le-a răspuns lui Ionel Augustin şi Ion Pîrcălab, care l-au atacat după meciul cu CS Mioveni. "Ne-am făcut de rîs peste tot! Nu ne place Stoican", au afirmat aseară fostele glorii. DETALII AICI

"Sînt surprins. Cînd mă văd cu ei pe holuri îmi zic «Stoicane, ce ai reuşit tu la Dinamo nu reuşea nici Mourinho», iar la televizor... Sînt dezamăgit. Pînă şi adversarii din Derby sînt mai aşezaţi în declaraţii. Eu nu vorbesc de rău duşmanii, cu atît mai puţin pe dinamovişti", a declarat Stoican.

"Noi mergem cu încredere la derby. Steaua - Dinamo e un meci deschis oricărui rezultat, chiar dacă steliştii sînt favoriţi. Sînt realist. După meciul de anul trecut, cînd am jucat în Templu, noi am fost trişti că am făcut un egal şi ei erau fericiţi că au scos un egal pe teren propriu.

Nu avem nevoie de prime pentru meciul cu Steaua.

Nu ne mai gîndim la meciul de Cupă. Steliano Filip e o pierdere mare pentru mine, aveam speranţa că poate face o partidă bună cu Steaua.

Atîta timp cît Dinamo joacă fotbal şi îşi propune să marcheze, se întîmplă şi greşeli. E normal să facem greşeli pentru că nu baricadăm în apărare. Cînd primim gol, toată echipa e de vina şi cînd marcăm, toţi au merite. Am în lot jucători tineri şi buni, dornici de afirmare.

Pentru mine fotbalul e o selecţie, atîta timp cît se apelează la un jucător trebuie să joace bine, să aibă valoare. Cei pe care i-am oprit pentru meciul cu Steaua, consider că au valoare. Am mare încredere în Ştefan Bărboianu, el mereu joacă cu sufletul", a declarat Flavius Stoican.

Urmăreşte AICI fazele minut cu minut şi susţine-ţi echipa în Derby! Fii primul care comentează!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (85)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Octombrie 2014, 09:12
Postat de steaua.libera pe 30 Octombrie 2014, 12:56

Indiferent ce-ar zice unii, il gasesc pe Stoican un om cu bun simt. Cateodata dupa meciuri mai face niste observatii care nu prea se sincronizeaza cu realitatea, probabil din cauza excesului de adrenalina, dar in rest e un om calculat, asezat si plin de respect. E de apreciat ca un rival numeste Ghencea drept Templu. Iar despre meciul in sine, Stoican are dreptate. O sa fie mai echilibrat ca niciodata. Steaua e decimata, Dinamo arata din ce in ce mai bine.. la pariuri o sa pun Ambele marcheaza.

dinamo arata din ce in ce mai bine ? cu Cap de Ciment ?..))))))))))))) mai vorbim dupa meci. nu ca nu m-as bucura sa ai tu dreptate..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Octombrie 2014, 09:04
Postat de mariuss72 pe 30 Octombrie 2014, 12:16

Aici e Dinamo, asa ca te rog sa te duci si sa comentezi despre ohoile tale.

lasa-l, amigo. n-a priceput nimic din aluzie. si s-a ales cu o contuzie..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Octombrie 2014, 08:58
Postat de widoqq pe 31 Octombrie 2014, 08:32

Nu te ai prins ca faceau misto de tine si ai inceput sa te crezi Mourinho!

..))

Vezi toate comentariile (85)
Comentează