FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, 31 OCTOMBRIE, 20:30, LOOKTV, LIVETEXT GSP.RO

FOTO Ultraşii îşi dau în petic! Gestul cu care steliştii i-au scos din minţi pe dinamovişti în toiul nopţii

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 31 octombrie 2014 11:51

Steaua - Dinamo este cel mai important meci din fotbalul românesc. Duelul este tare nu numai pe teren, dar şi în tribune, unde galeriile se ridică de fiecare dată la cel mai înalt nivel. De multe ori însă, fac şi gesturi nepotrivite.

Şicanele dintre cele două peluze au început de aseară. Ultraşii Stelei au fost peste noapte la stadionul din "Ştefan cel Mare" şi au batjocorit un simbol al sportului românesc. Mai exact, au pus un steag al echipei favorite în mîna statuii lui Ivan Patzaichin, fostul mare canoist român şi mare legendă a clubului Dinamo.

Pe site-ul Romanian Ultras a fost postată o poză cu gestul steliştilor de azi noapte. Steaua - Dinamo e azi, de la ora 20:30, în direct la LookTV şi liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (108)
daccian
daccian  •  31 Octombrie 2014, 19:42

corectez : *se descalifica" in loc de "de" si "viziune" in loc de "viziunii", ca sa nu se gaseasca vreun chitibusar sa se lege de redactare in loc de idee :)

daccian
daccian  •  31 Octombrie 2014, 19:39

Simbolurile nationale trebuie lasate in afara gesturilor provocatoare dintre doua galerii. Cine nu intelege asta de descalifica din categoaria de roman, de patriot, de cetatean responsabil si devine un fel de subspecimen de galerie, nu mai presus decat o cartita fara alta vizinuii a lumii in care traieste decat galeria ei.

gabidogu
gabidogu  •  31 Octombrie 2014, 18:42
Postat de khal_37 pe 31 Octombrie 2014, 18:31

Sunt convins, securistul anghelache a sunat deja adunarea. Marele ,,Brusli'', regele canalelor din Bucuresti si totodata mai marele catelandru sef al pch-ului pekinez impreuna cu cei 500 de tovarasi, de azi dimineata stau cocotati pe acoperisul National Arenei ca sa-l spanzure din nou pe Catalin Hildan (Dumnezeu sa-l odihneasca in pace). Toti banii de ieri din cersit si ciordeala au fost inviestiti in coregrafie, s-ar rasuci in morman daca ar vedea in ce hal a ajuns mimamo, ar sterge pe jos cu toate zdrenŢele care sunteti voi suporteri de rahat a unei echipe de hartie igienica folosite, cu patron, securisti, pampalai si alte specimene din conducerea clubului ciumei rosii comunisto securiste.

...suporteri de rahat? Esti o petarda de om, habar nu ai... la capitolul asta nu va-ti ridicat niciodata la nivelul nostru (aspect constatat nu o data chiar de ultrasii stelisti)

Vezi toate comentariile (108)
Comentează