Articol de GSP - Publicat luni, 21 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 noiembrie 2014 19:16

A început un nou sezon de Echipa Fantastică! Tu eşti pregătit? Intră şi fă-ţi lotul pe echipafantastica.ro, avansează în ligile din joc şi arată-le prietenilor tăi că eşti un adevărat manager!

"Echipa fantastică", primul manager online din .ro, reuneşte pasiunile microbiştilor de la noi şi le antrenează într-o întrecere captivantă.

Gîndit ca o aplicaţie a Mysport.ro, cea mai mare platformă de comunitate a celor ce iubesc sportul, jocul este interactiv şi îţi testează aptitudinile de manager, dar şi cunoştinţele despre fotbalul din Liga 1.

Tu alegi fotbaliştii cu care crezi că vei da lovitura, iar notele din Gazeta Sporturilor şi performanţele individuale ale jucătorilor îţi aduc punctajul cu care poţi cîştiga meciul şi chiar campionatul virtual!

Aduni puncte, faci schimbări, roteşti vedetele fotbalului autohton sau mizezi pe tineri necunoscuţi, îţi inviţi prietenii în tribunele virtuale, schimbi sistemul de joc de la o etapă la alta, tragi la promovare, urci ligă după ligă. Intri în competiţie cu alţi manageri, ba chiar îţi poţi face o ligă privată, în care să te iei la întrecere doar cu prietenii tăi!

O competiţie palpitantă, în care an de an participă zeci de mii echipe cu manageri pasionaţi! AICI găseşti toate detaliile şi te poţi înscrie în joc!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”