FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steliştii i-au găsit deja înlocuitor lui Giedrius Arlauskis: "E un portar de mare valoare"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 30 octombrie 2014 18:22

Urmăreşte AICI fazele minut cu minut şi susţine-ţi echipa în Derby! Fii primul care comentează!

Steaua ar putea să îl piardă în vară pe Giedrius Arlauskis. Portarul va putea pleca gratis din Ghencea, dacă "roş-albaştrii" nu vor ajunge la un acord pentru prelungirea contractului, iar Helmuth Duckadam, preşedintele campioanei, susţine că echipa este pregătită pentru despărţirea de lituanian.
"Eu îl ştiu cît de cît pe Arlauskis şi cred că nu va pleca de la noi prea curînd. El este conştient că la noi are şanse foarte mari de a evolua la un nivel înalt şi nu cred că riscă să plece la o altă echipă şi să nu joace mereu. Plus că poate pleca de la Steaua şi la vară sau peste un an dacă oferta va fi una pe placul său.

Eu zic că dacă, totuşi, Arlauskis va pleca, nu trebuie să transferăm un alt portar de valoare. Pentru că avem unul şi acesta este Valentin Cojocaru. Este momentul să-i dăm credit acestui portar de mare valoare”, a spus Helmuth Duckadam la DigiSport.

7 meciuri a bifat Cojocaru, 19 ani, la prima echipă a Stelei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
blueredblood81
blueredblood81  •  31 Octombrie 2014, 10:14
Postat de catalynn pe 31 Octombrie 2014, 00:21

Cojocaru nu pot spune ca a aparat rau, este cam la acelasi nivel cu Tatarusanu atunci cand venise de la Bistrita. Problema e ca Steaua nu este un club care isi poate permite sa aiba rabdare, sa creasca jucatori, este deja la un nivel unde isi permite sa ia un portar care deja a demonstrat calitate si siguranta, caruia sa ii serveasca drept trambulina catre echipele mari ale europei, exact cum este si cazul lui Arla. Asta e valabil si pt alti jucatori, exemple sunt destule, de la Piovacari si Keseru pana la Thereau si Szukala. Asta incearca si CFR, si in trecut chiar ii iesea, cred ca exemplul cel mai bun fiind Beto.

:)) ce prietene speri sa ia Steaua CUPA UEFA sau Champions League pentru falimentul de campionat romanesc este foarte bun

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Octombrie 2014, 07:26
Postat de dincolodenori pe 31 Octombrie 2014, 06:55

lasa bree ,o sa-l luam pe Barboianu si Marc la pachet,,,,,scuze ,pentru un pachet ,de biscuiti TUC.

fara un milion nu ti-i da nimeni. app... " o sa-i luam" ?? esti actionar la steaua ?..)

dincolodenori
dincolodenori  •  31 Octombrie 2014, 06:55
Postat de unico_biancorossi pe 31 Octombrie 2014, 04:40

dupa jarlauskis asta, cine vine ? jarlequinus ?..)

lasa bree ,o sa-l luam pe Barboianu si Marc la pachet,,,,,scuze ,pentru un pachet ,de biscuiti TUC.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează