SPORTURI  »  MOTO GP  »  MOTOGP

Nervi la conferința de presă » Discuție aprinsă între piloții Yamaha, Rossi și Lorenzo! "Ești prea agresiv! Era să cad din cauza ta!"

foto: captură marca.com
foto: captură marca.com

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2016 18:53

După cursa din Marele Premiu al statului San Marino, în care Dani Pedrosa (Repsol Honda) s-a impus după o prestație senzațională, piloții Yamaha, Valentino Rossi și Jorge Lorenzo, care au încheiat pe podium, s-au contrat în conferința de presă. 

Motivul disputei? Depășirea făcută de "Doctor" în startul cursei, pentru a prelua conducerea. "Rechinul" i-a reproșat colegului său stilul mult prea agresiv. Italianul l-a contrazis și a dat exemplu depășirea lui Pedrosa asupra sa, care a fost asemănătoare.

Marca a redat discuția dintre cei doi:

Lorenzo: A fost o depășire agresivă, prea agresivă! Nu era nevoie să facă asta, dar e stilul lui. Alți piloți te depășesc într-o manieră mai curată.

Rossi: Ha, ha, ha!

Lorenzo: E adevărat

Rossi: Nu, nu e.

Lorenzo: Este adevărat și știi și tu că așa e.

Rossi: Încearcă să vezi reluarea la TV.

Lorenzo: Dacă nu ridicam motocicleta, cădeam. Poate tu nu cădeai, dar eu da.

Rossi: Nu e adevărat. Uită-te cum a fost cu Pedrosa, cum a fost cu Marquez la Silverstone. Ne-am depășit unul pe altul de 10 ori așa.

Lorenzo: E părerea ta, dar uită-te la videouri din trecut.

Rossi: Și tu depășești mereu într-un stil agresiv.

Lorenzo: Când?

Rossi: Nu am un exemplu clar acum, dar dacă te uiți la curse o să vezi că ai făcut depășiri ca a mea de 100 de ori, m-ai depășit chiar și pe mine în felul ăsta.

Lorenzo: Respectă-mi părerea. Nu râde de mine. Comisarii de cursă au altă părere.

Rossi: Uită-te la reluări!

Lorenzo: Nu am făcut-o încă, dar o voi face. După părerea mea însă, dacă nu ridicam motocicleta, cădeam.

Rossi: Nu sunt de acord.

Lorenzo: Din punctul meu de vedere, nu era nevoie să facă acea depășire. A fost mai bun azi, m-ar fi depășit oricum la un moment dat, dar nu era nevoie să fie atât de agresiv, chiar dacă e de altă părere.

Lorenzo a completat într-un interviu acordat după conferință pentru As: "Cred că la 37 de ani trebuie să fii educat și să-i lași să vorbească pe cel căruia i-a fost pusă întrebarea, să-ți aștepți rândul și, dacă ești întrebat, să răspunzi. Dar, asta e, așa are el obiceiul. Uneori, când vorbește un pilot, el începe să vorbească tare cu alt coleg". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
vbga
vbga  •  11 Septembrie 2016, 23:37
Postat de 1745flo pe 11 Septembrie 2016, 21:28

Macaronarul are conflict si cu Marquez si cu Lorenzo si cu oricine indrazneste sa-i stea in fata! Asa ca-mi mentin parerea ca este un sportiv cu un caracter mizerabil!

*** ***,ca Rossi are un caracter mizerabil!Ba *** cu basca,spaniolii aia *** fac tot posibilul ca Valentino sa nu castige.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

shark_34
shark_34  •  11 Septembrie 2016, 23:11

"macaronarul" e cel mai bun pilot din lume la motociclism din toate timpurile.la fel si schumacher în formula 1.derapezi rău de tot!

1745flo
1745flo  •  11 Septembrie 2016, 21:28
Postat de onduku pe 11 Septembrie 2016, 20:07

Conflictul e mai vechi iar tu penibil. Lorenzo e putin frustrat, ca la cum a inceput putea fi mult mai sus. Nu l-a pus nimeni sa termine vreo 3 runde la rand pe 10-15. Nu stiu ce e atat de nervos spaniolul, anul trecut l-a invins pe Rossi pentru titlu in ultima cursa. Cat despre altceva, Marc Marquez e peste amandoi. E ca in F-1, unde exista unul mai bun decat ceilalti doi.

Macaronarul are conflict si cu Marquez si cu Lorenzo si cu oricine indrazneste sa-i stea in fata! Asa ca-mi mentin parerea ca este un sportiv cu un caracter mizerabil!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează