SPORTURI  »  MOTO GP  »  MOTO GP

Rossi îi strică sărbătoarea lui Lorenzo: "Nu merită acest titlu". Bătaie pe obraz pentru Marquez: "O să îți dai seama ce ai făcut!"

Podiumul de la Valencia, ultima cursă a sezonului: Lorenzo, Marquez și Pedrosa, foto: reuters
Podiumul de la Valencia, ultima cursă a sezonului: Lorenzo, Marquez și Pedrosa, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2015 08:34

Jorge Lorenzo (Yamaha) s-a impus ieri în cursa de la Valencia, o victorie care i-a adus și titlul mondial.

El l-a întrecut la puncte în clasamentul general pe Valentino Rossi, italianul care a plecat de pe ultima poziție a grilei, după ce l-a împins pe Marc Márquez în cursa din Malaiezia.

" Doctorul" a recuperat incredibil și a ajuns pînă pe patru, dar punctele nu i-au ajuns pentru a rămîne lider.

"Márquez a făcut pe garda de corp pentru Lorenzo. E ceva ce în sportul nostru nu s-a mai văzut și e un final rușinos. Sper ca în cîteva luni Márquez să-și dea seama de ce a făcut. Ar fi fost frumos să-mi disput titlul cu Lorenzo. Nu este un titlu meritat. Lorenzo n-ar trebui să fie atît de fericit", a spus Rossi.

Spaniolul Lorenzo este la al treilea titlu mondial al carierei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
1640596556210084
Dorel Romica Palenciuc  •  09 Noiembrie 2015, 21:09

Nu trebuia sa o spuna Rosii pentru ca noi care care urmarim MotoGP, ne-am dat seama dar mai ales am vazut de mai multe ori si in reluare, marsavia lui M.Marquez, cand a lovit primul cu capul, cu casca pulpa lui Rosii care a reactionat natural si normal, refuzand sa-l "sprijine" pe Marquez. Cei care au hotarat sanctionarea lui Rossi sunt niste hoti de titluri si merite sportive. De catva timp este o rusine ce se intampla in mai multe sporturi (fotbal, atletism, ciclism, etc.) descoperindu-se multa coruptie si multe spagi varsate de federatii, state sau politici pentru a acoperi marsavii care nu au ce cauta in sport.

fangigi
fangigi  •  09 Noiembrie 2015, 18:52
Postat de catalin_cj pe 09 Noiembrie 2015, 14:09

Trisor e Marquez ca in ultimele etape i-a facut paravan lui Lorenzo

Si mai fac pariu pe orice ca daca Lorenzo si Marquez erau romani, il faceati praf cu totii pe Rossi, ca e cel mai mare trisor!

fangigi
fangigi  •  09 Noiembrie 2015, 18:43
Postat de catalin_cj pe 09 Noiembrie 2015, 14:09

Trisor e Marquez ca in ultimele etape i-a facut paravan lui Lorenzo

Si eu pot sustine ca Elena Udrea e fata mare, dar asta nu inseamna ca voi convinge pe cineva! Tribunalul de Arbitraj Sportiv a confirmat ca macaronarul este trisorul, hotarand ca plecarea de pe ultimul loc in cursa este justa! Asa ca ce tot vorbiti voi aici de care pe care a pacalit? Rossi l-a scos intentionat in decor pe Marquez si asta a vazut intreg mapamondu! Ca ala l-a sicanat, l-a injurat de mama, sau l-a scuipat, nu mai conteaza acum!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează