SPORTURI  »  MOTO GP  »  ACCIDENT

Vești alarmante despre starea fostului campion mondial din Moto GP » Medicii nu-l pot opera

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 18 mai 2017 19:00

Americanul Nicky Hayden (35 de ani), fost campion mondial în Moto GP, accidentat grav de un autoturism în timp ce se plimba cu bicicleta, miercuri, ar fi în moarte cerebrală, anunță presa spaniolă.

Pilotul este internat la secția de terapie intensivă a spitalului Bufalini de Cesena. 

Jurnaliștii de la sport.es susțin că medicii nu-l pot opera pilotul care concura în prezent în Superbike, din cauza leziunilor grave pe care acesta le-a suferit la cap.

În decursul nopții de miercuri spre joi, medicii au anunțat că Hayden este prea slăbit și că starea sa este în continuare critică, la terapie intensivă. Medicii i-ar fi indus o comă artificială.

Hayden a fost lovit frontal de un Peugeot, în timp ce se plimba cu bicicleta alături de mai mulți prieteni. Bicicleta acestuia a fost distrusă în întregime, iar fostul motociclist a rămas inconștient pe marginea străzii.

 Hayden a concurat în Moto GP între 2003 și 2016, câștigând titlul mondial în 2006. Începând cu 2017, acesta a luat startul în Campionatul Mondial de Superbike. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează